Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Φευγάτος» ο Λόρενς

Το περσινό καλοκαίρι ο Λίαμ Λόρενς αποτέλεσε ίσως την πλέον «ηχηρή» μεταγραφή του ΠΑΟΚ, τηρουμένων των αναλογιών και δεδομένης της όχι και τόσο οικονομικής δύναμης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ πριν την έλευση του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ιρλανδός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο και κατά κοινή ομολογία οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν… ενθαρρυντικές, όμως η γενικότερη προσφορά του στη φετινή σεζόν μάλλον χαρακτηρίζεται μέτρια. Έτσι, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ εμφανίζονται να έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό πως δεν θα συμπεριλάβουν τον πρώην άσο της Πόρτσμουθ στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Μάλιστα, ο Άγγλος ατζέντης του Λόρενς βρέθηκε πριν από ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, με τον δεύτερο να τον ενημερώνει πως η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές θα ήταν η πρόωρη λύση της συνεργασίας τους. Τη δεδομένη χρονική στιγμή έτσι, το ενδεχόμενο ο Λόρενς να παραμείνει κάτοικος Τούμπας, συγκεντρώνει από ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες.

Ο ίδιος παρουσιάζεται να έχει ήδη εξουσιοδοτήσει τόσο τον Άγγλο μάνατζέρ του όσο και τον Έλληνα να του βρουν ομάδα, μην δείχνοντας διάθεση να «πατήσει» πάνω στο συμβόλαιό του και να παραμείνει στον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας πως δεν υπολογίζεται για λύση «πρώτης γραμμής». Η φετινή προσφορά του Λίαμ Λόρενς στον ΠΑΟΚ με αριθμούς, αποτιμάται σε 36 εμφανίσεις και 4 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: