Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Έτοιμος για την Παρί ο Βίλας-Μπόας»

Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφήνοντας την Τότεναμ για την Παρί Σεν Ζερμέν, είναι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, σύμφωνα με τον Αρτούρ Ζόρζε.

«Έτοιμος για την Παρί ο Βίλας-Μπόας»
Την πίστη ότι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας έχει τα φόντα για να πετύχει σε μία ομάδα όπως η Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε ο Αρτούρ Ζόρζε, μιλώντας στη γαλλική «Parisien».

Ο πρώην Πορτογάλος προπονητής μίλησε με καλά λόγια για την αξία του 35χρονου τεχνικού, ο οποίος εργάζεται στην Τότεναμ και φημολογείται ότι εξετάζεται από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πλέον μια πολύ μεγάλη ομάδα και ο Βίλας-Μπόας είναι σε θέση να οδηγήσει μεγάλες ομάδες. Έτσι και αλλιώς, οι παίκτες είναι εκείνοι που κάνουν σημαντικά πράγματα σε μια ομάδα και ο Αντρέ Βίλας-Μπόας θα βρει τέτοιους στο Παρίσι», ανέφερε αρχικά ο 67χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ο Βίλας-Μπόας είναι ένας νεαρός τεχνικός, αλλά βλέπω ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον. Έχει τα προσόντα για αυτό. Πρέπει να έχει μια καλή σχέση με τους παίκτες, ανεξάρτητα από την ηλικία. Στο παρελθόν, είχαμε να κερδίσουμε κάτι σημαντικό. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Από τη στιγμή που έχει αναλάβει μεγάλες ομάδες, όπως η Πόρτο, η Τσέλσι και η Τότεναμ, αυτό δείχνει ότι έχει σπουδαίες ικανότητες. Από τότε που έφυγε ο Μουρίνιο, έχει μια επιτυχημένη καριέρα».
Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: