Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Το… παλεύει για Ίσκο και Μπέιλ η Ρεάλ

Την ελπίδα να καταφέρουν να έχουν προχωρήσει στην απόκτηση του Ίσκο και του Γκάρεθ Μπέιλ μέσα στον Ιούλιο εκφράζουν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το… παλεύει για Ίσκο και Μπέιλ η Ρεάλ
Καθησυχαστικοί παρουσιάζονται στη Ρεάλ Μαδρίτης όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Φάμπιο Καπέλο στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, απομένουν τα τυπικά για την αντίστοιχη από πλευράς «βασίλισσας» για τον Κάρλο Αντσελότι.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ προετοιμάζουν το έδαφος για τον Ιταλό τεχνικό, έχοντας επαφές για διάφορους ποδοσφαιριστές, όπως ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Ίσκο, ο Καβάνι, ο Καρβαχάλ, ο Χεσέ και ο Κασεμίρο.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκονται οι τρεις πρώτες, ενώ ο ισπανικός σύλλογος έχει ανακοινώσει την αγορά του Βραζιλιάνου μπακ και την επιστροφή του Ισπανού αμυντικού.

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η AS, η διοίκηση της Ρεεάλ κινείται για τον Ίσκο και τον Μπέιλ, θέλοντας να τους ανακοινώσει μέσα στον Ιούλιο και να τεθούν στη διάθεση του Αντσελότι για την προετοιμασία.

Και οι δύο υποθέσεις έχουν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας, με τους ανθρώπους της Ρεάλ να μην εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους και να «γλυκοκοιτάζουν» την ίδια ώρα τον Καβάνι της Νάπολι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: