Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Κύργιας: «Πρόκληση ο Άρης»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Άρη έκανε ο Μιχάλης Κύργιας μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Ο Άρης είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και πολύ ωραίο γήπεδο. Θέλω να κάνω τα πάντα και θα δουλέψω πολύ προκειμένου να δείξω σε όλους τί μπορώ να προσφέρω στον Άρη», είπε ο 24χρονος πρώην αμυντικός του Απόλλωνα και συνέχισε λέγοντας πως ανυπομονεί να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Όσον αφορά τον προπονητή του στον Άρη, Γιάννη Χατζηνικολάου, ο Μιχάλης Κύργιας τόνισε: «Από όσα γνωρίζω είναι ένας νέος ηλικιακά προπονητής εχει φιλοδοξίες, δουλελυει σωστά, πιστεύω να φανώ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του».

Κλείνοντας το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη αναφέρθηκε και στον Ηρακλή, τον οποίο αντιμετώπισε φέτος με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Άξιζε να διεκδικήσει την άνοδο ο Ηρακλής, ήταν αναμεσα στις επτά ομάδες που ξεχώρισαν και επειδή είναι ομάδα με ιστορία πρέπει σύντομα να επιστρέψει στην μεγαλη κατηγορία».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: