Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Αγκάνθο: «Θέλω να μείνω»

Να του αποσταλεί το νέο συμβόλαιο από τη διοίκηση του Άρη, περιμένει ο Νταβίντ Αγκάνθο για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της παραμονής του.

Αγκάνθο: «Θέλω να μείνω»
Ένα από τα "καυτά" θέματα της νέας διοίκησης του Άρη, όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό των "κίτρινων" ήταν ο Νταβίντ Αγκάνθο. Ήταν, διότι μένουν τα τυπικά για την επικύρωση της παραμονής του Ισπανού επιθετικού, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε πως βλέπει τη νέα σεζόν ως πρόκληση.

Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Φέτος δεν είχα σχέδια για διακοπές, βρίσκομαι με την οικογένειά μου στη Μαδρίτη και εδώ σκοπεύω να μείνω για το διάστημα της άδειάς μου. Ακόμη δε γνωρίζω αν θα είμαι από την πρώτη μέρα, δεν ξέρω πότε θα ενσωματωθώ, θα μιλήσω με τον προπονητή, γιατί θέλω να ξεπεράσω και κάποιες μικροενοχλήσεις που είχα και μετά να μπω στο πρόγραμμα».

Για το αν έχει μιλήσει με τον κ. Ηλιάδη ή τον κ. Χατζηνικολάου: «Περιμένω να κλείσει το θέμα του συμβολαίου μου, δεν έχω υπογράψει ακόμη. Θέλω να μείνω, αλλά δεν έχει τελειώσει οριστικά το θέμα της ανανέωσής μου. Είμαι έτοιμος να υπογράψω, αυτό που λείπει είναι να βάλω την υπογραφή μου στο συμβόλαιο, υπάρχει μια καθυστέρηση σε αυτό, δεν μου έχει σταλεί ακόμη, με το που σταλεί θα το υπογράψω. Από τον Άρη μου είπαν ότι θα στείλουν το συμβόλαιο, υπήρχαν ομάδες που χτύπησαν στην πόρτα, τους είπα ότι θέλω να συνεχίσω στον Άρη και θέλω να μου στείλουν το συμβόλαιο για να υπογράψω».

Για την ανανέωση και με τους Πουλίδο, Κοέλιο: «Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες που προσέφεραν πολλά στην ομάδα τη σεζόν που πέρασε και ελπίζω να μείνουν κι αυτοί στον Άρη».

Για την πορεία του Άρη την επόμενη σεζόν και τι πρέπει να αλλάξει για να πάει ακόμη καλύτερα: «Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν στον Άρη για να πρωταγωνιστήσει ξανά. Θα μπορούσε να πάρει ποιοτικούς παίκτες, αλλά λείπει πιο πολύ η σταθερότητα, να μην αλλάζουν ο προπονητής ή ο πρόεδρος συνέχεια».

Για το δέσιμο που έχει με τον Άρη: «Μου έχουν φερθεί πολύ καλά μέχρι τώρα ο Άρης, είναι άψογη η συνεργασία μου ως τώρα, για αυτό και θέλω να μείνω. Είναι και μια πρόκληση για μένα, διότι παρά τα προβλήματα που είχε η ομάδα καταφέραμε να την κρατήσουμε και θέλω να συνεχίσουμε το έργο που αφήσαμε με την ομάδα».

Για τον συμπαίκτη που θα διάλεγε αν μπορούσε για να μείνει στον Άρη: «Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω έναν. Η δουλειά ήταν συλλογική και δεν ήταν μόνο ενός παίκτη θα ήθελα να μείνουν ο Καζναφέρης και ο Βελλίδης, αλλά θα κρατούσα τους Πουλίδο, Κοέλιο, Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: