Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ρομπέρ: «Θα περιμένω τον ΠΑΟΚ»

Πρόταση παραμονής από τον ΠΑΟΚ περιμένει ο Μπερτράν Ρομπέρ, πριν συζητήσει με οποιαδήποτε άλλη ομάδα για το μέλλον του.

Ρομπέρ: «Θα περιμένω τον ΠΑΟΚ»
Ένα από τα συμβόλαια που λήγουν στον ΠΑΟΚ είναι αυτό του Μπερτράν Ρομπέρ.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον «Δικέφαλο του Βορρά» και θα περιμένει τις συζητήσεις με τους Θεσσαλονικείς πριν εξετάσει τις προτάσεις που έχει δεχθεί από άλλες ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αναλυτικά, όσα είπε στον “Arena”:

«Θέλω να παραμείνω στον ΠΑΟΚ, αλλά περιμένω μια πρόταση από την ομάδα. Φαίνεται πως θα είναι πολύ καλύτερο το μέλλον της ομάδας, υπάρχει και η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχω περάσει πολύ ωραία στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει πίεση από τους οπαδούς όταν χάνει η ομάδα, αλλά μου αρέσει αυτό και είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος που θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ.

Μου αρέσει πολύ η ομάδα, οι φίλαθλοι, η διοίκηση. Την πρώτη χρονιά δεν έπαιξα πολύ, φέτος έπαιξα περισσότερο και πραγματικά θέλω προσφέρω πολλά περισσότερα στον ΠΑΟΚ. Σίγουρα θέλω ένα καλό συμβόλαιο, μια καλή αμοιβή, αλλά με νοιάζει πρώτα να έχω μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ και βάσει αυτής θα αποφασίσω.

Έχω προτάσεις από την Ελλάδα και δύο από τη Γαλλία. Περιμένω, όμως, τον ΠΑΟΚ και θέλω να προσφέρω πολύ στην ομάδα. Δεν ξέρω τι θα μου προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Εγώ, πάντως, θέλω να μείνω.

Είναι πολύ σημαντικό που έρχεται ένας προπονητής σαν τον Χουμπ Στέφενς στον ΠΑΟΚ. Έχει πολύ καλό όνομα, με πολλές παραστάσεις και σίγουρα θα θέλει να πετύχει πολλά πράγματα με την ομάδα. Σίγουρα, όμως, θα θέλει και πράγματα από τους ποδοσφαιριστές, οπότε θα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: