Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Πόρτα» Καπέλο στην Παρί, μένει ο Αντσελότι!!

Αρνητική φαίνεται πως ήταν η απάντηση του Φάμπιο Καπέλο στην Παρί Σεν Ζερμέν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Όλα δείχνουν παραμονή του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο.

«Πόρτα» Καπέλο στην Παρί, μένει ο Αντσελότι!
Με ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» απάντησε ο Φάμπιο Καπέλο στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν στην πρόταση για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με τη «gazzetta dello sport», ο Ιταλός τεχνικός απάντησε αρνητικά μέσω του δικηγόρου του στη συνεργασία διάρκειας ενός έτους με τους Παριζιάνους.

Ο Καπέλο στάθηκε στο γεγονός πως η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του δεν τον καλύπτει για να «χτίσει» όπως θα ήθελε την Παρί και προτίμησε να συνεχίσει στην εθνική Ρωσίας. Η πλευρά των πρωταθλητών Γαλλίας δεν θέλησε να αυξήσει τη διάρκεια της ενδεχόμενης συνεργασίας και γι’αυτό το λόγο οι διαπραγματεύσεις δείχνουν πως «ναυάγησαν» οριστικά.

Πλέον, οι πιθανότητες παραμονής του Κάρλο Αντσελότι αυξάνονται σημαντικά. Ο πρώην τεχνικός της Μίλαν περίμενε το «ναι» του συμπατριώτη του για να αποχωρήσει για τη Ρεάλ, ωστόσο, όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Παρισιού και την επόμενη σεζόν.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως έπειτα από τις έντονες πιέσεις του Αντσελότι για αποχώρηση, οι ιθύνοντες της Παρί δεν «πετούν και τη σκούφια» τους για να παραμείνει αλλά το γεγονός ότι έχουν χάσει αρκετό χρόνο για τον αντικαταστάτη του τους οδηγεί στον συμβιβασμό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: