Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Πακέτο» στο Μουντιάλ!!

Επεράσαν όμορφα, όμορφα, όμορφα! Το Ιράν επικράτησε 1-0 της Νότιας Κορέας και μ’ αυτό το σκορ ν’ αφήνει τρίτο το Ουζμπεκιστάν, προκρίθηκαν χέρι-χέρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας!

«Πακέτο» στο Μουντιάλ!
Σε γιορτή… για δυο κατέληξε το παιχνίδι της Νότιας Κορέας με το Ιράν για τα προκριματικά του Μουντιάλ!

Το γκολ του Γκουτσανεϊχάντ στο 60’ έδωσε τη νίκη 1-0 στους φιλοξενούμενους και (μετατρέποντάς τους μάλιστα σε πρωτοπόρους του ομίλου) σφράγισε την τέταρτη παρουσία τους σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εκεί ωστόσο «κλείδωσε» πως θα βρίσκεται -για όγδοη συνεχόμενη φορά- και η Νότια Κορέα! Κι αυτό διότι έπεσε μεν από την κορυφή, αλλά εκμεταλλεύτηκε τη μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων που είχε έναντι του Ουζμπεκιστάν (και δεν μπόρεσε να καλυφθεί από το ευρύ 5-1 που πέτυχε εκείνο επί του Κατάρ) και πανηγύρισε η ίδια την πρόκριση για τη Βραζιλία.

Όσο για τους Ουζμπέκους, θ’ αγωνιστούν πλέον σε αγώνα μπαράζ με την Ιορδανία, που επικράτησε 1-0 του Ομάν και τερμάτισε επίσης τρίτη στον άλλον όμιλο (απ’ όπου προκρίθηκαν απευθείας Ιαπωνία και Αυστραλία).

Ο νικητής αυτού του ζευγαριού, δε, θα διεκδικήσει έπειτα το «εισιτήριο» για το Παγκόσμιο Κύπελλο σε νέο μπαράζ με τον πέμπτο της βαθμολογίας της ζώνης της Λατινικής Αμερικής.



Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: