Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Φωνές Παναιτωλικού για τον ορισμό Σιδηρόπουλου!

Την ενόχλησή του για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό, εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

Φωνές Παναιτωλικού για τον ορισμό Σιδηρόπουλου
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού άφησε σαφείς αιχμές για τον ορισμό του διεθνή ρέφερι στη αναμέτρηση που θα κρίνει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Κωστούλας για τον Σιδηρόπουλο:

«Αγωνιούμε με το συγκεκριμένο όνομα. Δεν το περιμέναμε με κανένα τρόπο. Εντάξει, να μπει αξιολογημένος, αλλά ο συγκεκριμένος μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Πριν μερικές εβδομάδες είχε έρθει στην ΕΠΑΕ ένα γράμμα από τον Ολυμπιακό Βόλου που ζητούσε ενόψει των τελευταίων αγώνων να συνυπογράψουν οι ομάδες και τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας να τα διευθύνουν διαιτητές Super League. Αυτό απορρίφθηκε, γιατί όλοι είπαν ότι κοστίζει.

Ενημερωθήκαμε χθες και μας έκανε εντύπωση. Είχε υποχρέωση ο κύριος Καλογιάννης να ακούσει τη γνώμη μας, αλλά πιθανολογώ πως αποφάσισε η ΚΕΔ μόνη της. Το συγκεκριμένο μας δημιούργησε μεγάλη κατάπληξη. Ουδέποτε συναινέσαμε να οριστεί διαιτητής της Σούπερ Λίγκας στο αυριανό ματς του Βόλου. Δεν θα ήταν κακό κάτι τέτοιο, αλλά είχαμε συμφωνήσει να συνεχίσουμε με διαιτητές Football League. Ουδείς μας ενημέρωσε για την αλλαγή στάσης της ΚΕΔ.

Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια κριτήρια επιλέχτηκε ο Σιδηρόπουλος, τη στιγμή που εκκρεμούν τόσα ζητήματα που είναι ανοιχτά στη δικαιοσύνη. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί παραμονεύουν οι κυρώσεις. Δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διαιτησία, αλλά έχουμε αρχή να μην ανακατευόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: