Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Δύο… μέτωπα για Παρί και Ρεάλ!

Δεν είναι μόνο η διαμάχη της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κάρλο Αντσελότι, αφού οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ.

Δύο… μέτωπα για Παρί και Ρεάλ
Μετά τις επαφές που είχε η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την αντίστοιχη της Παρί Σεν Ζερμέν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ισπανικού συλλόγου ο Κάρλο Αντσελότι, υπάρχει νέα «κόντρα» ανάμεσα στις δύο ομάδες και αυτή αφορά τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός μπακ-χαφ της Τότεναμ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρων αρκετών «μνηστήρων».

Μία από τις πρώτες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του διεθνούς άσου ήταν η «βασίλισσα», όμως στο… κόλπο φαίνεται πως μπαίνουν και οι Σεΐχηδες της Παρί (μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι).

Με τα πετροδόλαρά τους έχουν την ικανότητα να αποκτήσουν τον Μπέιλ, καλύπτοντας την ρήτρα των 100 εκατ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του παίκτη με τους Λονδρέζους και να του προσφέρουν ετήσιο συμβόλαιο 18 εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά, προτεραιότητα στη Ρεάλ παραμένει η υπόθεση του Αντσελότι, αφού με την ανάληψη των καθηκόντων του θα τρέξουν πολλές εξελίξεις. Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: