Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Βερδού»

Η «Marca» ανατρέπει τα δεδομένα για Βερδού και αντικρούει δημοσίευμα της «Sun» τονίζοντας πως ο παίκτης βρίσκεται μεταξύ της Σαουθάμπτον και του Ολυμπιακού.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Βερδού»
Εάν συνδυάσει κανείς τα δημοσιεύματα των δύο εφημερίδων, θα καταλήξει στο συμπέρασμα πηγαίνουν καλά για τον Ολυμπιακό, όμως η εμπειρία έχει δείξει πως η περίπτωση του Καταλανού μόνο απλή δεν είναι.

Η ισπανική εφημερίδα επικαλούμενη δικές της πηγές τονίζει πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Εσπανιόλ έχει στα χέρια του δύο προτάσεις, μία από τον Ολυμπιακό και άλλη μία από τη Σαουθάμπτον και πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ο ίδιος και η σύζυγός του που φαίνεται πως έχει λόγο για αυτό- θα έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του, επιλέγοντας μία από τις δύο ομάδες.

Στην Αγγλία μέσω της «Sun» μεταδόθηκε η πληροφορία ότι είδε έχει πει «όχι» στη Σαουθάμπτον αφού θέλει να αγωνιστεί στο Champions League. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, οι Πειραιώτες – που βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Βερδού - έχουν περισσότερες ελπίδες για να αποσπάσουν την υπογραφή του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: