Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Ένα σκαλί παραπάνω η Ισπανία»

Στην ανωτερότητα της εθνικής Ισπανίας στάθηκε ο Μάρκο Βεράτι, μετά την ήττα της Ιταλίας 4-2 στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.

«Ένα σκαλί παραπάνω η Ισπανία»
Τα πάντα έκανε η εθνική ομάδα της Ιταλίας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21, αλλά ηττήθηκε από την Ισπανία 4-2, με τον Μάρκο Βεράτι να στέκεται την ανωτερότητα των «φούριας ρόχας».

Ωστόσο, ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε ότι με τη δουλεία που γίνεται στη «σκουάντρα ατζούρα», κάποια στιγμή θα είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Ισπανούς.

«Ήταν ένα πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο με την πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να νικήσουμε. Κάναμε τα πάντα σωστά, αλλά η Ισπανία είναι ένα σκαλί παραπάνω από εμάς. Είναι δίκαια οι πρωταθλητές και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς βελτιωνόμαστε συνέχεια και ελπίζω ότι σύντομα θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς. Κάναμε κάποια ατομικά λάθη, αλλά πιστεύω ότι πιστεύω ότι τακτικά πήγαμε πολύ καλά και είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσεις να γυρίσεις το παιχνίδι όταν βρίσκεσαι πίσω 3-1. Το τρίτο γκολ ήταν αυτό που ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι». Ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας του χρόνου: «Είναι ένα μεγάλο όνειρο να πάρω μέρος στο Μουντιάλ, αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι θα πρέπει να την κερδίσω τη θέση στην ομάδα. Τώρα θα πάω διακοπές να ξεκουραστώ, ώστε να ξεκινήσω δυναμικά την επόμενη σεζόν». Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: