Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Αλκαράθ: «Γρήγορος και σταθερός ο Λόπεθ»

Την άποψή του για τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Ινίγο Λόπεθ εξέφρασε ο προπονητής του στη Γρανάδα και πρώην τεχνικός του Άρη, Λούκας Αλκαράθ μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».
Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Είναι ένας γρήγορος και σταθερός κεντρικός αμυντικός που δεν φοβάται να μπει δυνατά στις φάσεις. Έχει ψηθεί στις τελευταίες δύο σεζόν που αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, πιστεύω πως μπορεί να σταθεί άνετα στην Σούπερ Λίγκα και τον ΠΑΟΚ και να κάνει τη διαφορά. Το θέμα είναι να τα βρει στο ζήτημα του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ».

Παράλληλα, ο τεχνικός της Γρανάδα φάνηκε ενήμερος για το ενδιαφέρον της Λέγκια για τον Ινίγο Λόπεθ: «Ναι το γνώριζα, ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει, άλλωστε παίζει και ο αδερφός του, Χόρχε Λόπεθ εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα, ο Λούκας Αλκαράθ υπογράμμισε: «Με εξέπληξε η Σούπερ Λίγκα, δεν περίμενα να υπάρχουν ομάδες με πολλούς νεαρούς, όπως ο Άρης κάτι που είναι πολύ ευχάριστο αφού είναι πολύ καλό να επενδύουν οι ομάδες σε νέους παίκτες».

Για το τί δεν του άρεσε από την Ελλάδα, ο Ισπανός προπονητής ανέφερε «Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, δεν έφυγα γιατί δεν μου άρεσε κάτι, έφυγα γιατι με κάλεσε η Γρανάδα. Μου άρεσε πολύ και η ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν επιλογή μου να φύγω, και όχι επειδή δεν μου άρεσε κάτι. Αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις δεν έχω πρόβλημα να έρθω να δουλέψω ξανά στην Ελλάδα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: