Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ξαφνικό τέλος του Σίσιτς από Παναιτωλικό!!

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί ο Μίρνες Σίσιτς, μία μέρα πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό Βόλου για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Ξαφνικό τέλος του Σίσιτς από Παναιτωλικό
Σίσιτς τέλος από τον Παναιτωλικό. Ο… ιδιόρρυθμος Σλοβένος μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το Αγρίνιο, μία μέρα πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα κρίνει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Σίσιτς, ήταν τιμωρημένος και δεν θα αγωνιζόταν στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, όμως δεν έμεινε λεπτό και αποφάσισε να φύγει από τον Παναιτωλικό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ του Κατάρ.

Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρωνόταν μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου με τους Αγρινιώτες, όμως παρά το γεγονός πως εκείνοι θα τον ήθελαν και τη νέα σεζόν, αποφάσισε να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει. Όπως φημολογείται στην απόφασή του αυτή, βοήθησε και το γεγονός πως μετά την ήττα από τον Ηρακλή, το κλίμα στην ομάδα ήταν άσχημο, ενώ και ο ίδιος δεν είναι και ο πιο ήρεμος άνθρωπος στον κόσμο.

Έτσι, τίτλοι τέλους πέφτουν στην συνεργασία των δύο πλευρών, με τον παίκτη να συνεχίζει στο Κατάρ, όπου θα έχει και εξαιρετική αμοιβή. Μάλιστα, θα ντεμπουτάρει την ερχόμενη Κυριακή, αφού το πρωτάθλημα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: