Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Σε τρία ταμπλό!!

Βερδού, Μολό και Πλασίλ... συνθέτουν το παζλ με τα μεταγραφικά «θέλω» του Ολυμπιακού.

Σε τρία ταμπλό!
Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν έχει τεθεί σε εφαρμογή.

Πλέον, οι πρώτες επιλογές των ερυθρολεύκων, ή τουλάχιστον οι παίκτες για τους οποίους κινούνται είναι γνωστοί…

Ο Βερδού, ο Μολό και ο Πλασίλ!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και στις τρεις περιπτώσεις έχουν κάνει τις κινήσεις τους έχοντας όμως δώσει μεγάλο βάρος στην απόκτηση του Ισπανού!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση, την καλύτερη που έχει χέρια του ο Βερδού για να συνεχίσει την καριέρα του.

Του προσφέρουν το συμβόλαιο που θέλει, με χρήματα που τον ικανοποιούν… υποχρεώνοντάς και τον ίδιο να παραδεχθεί ότι η πρόταση του Ολυμπιακού είναι πολύ καλή.

Ο Βερδού ζήτησε λίγες ημέρες προθεσμία για να το σκεφτεί!

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την απάντησή του πιθανότατα και αύριο, εκτός κι αν ο Ισπανός ζητήσει κάποιες ημέρες ακόμη για να απαντήσει.

Στο ενδεχόμενο αυτό οι υπεύθυνοι της ομάδας ίσως να αποδεχθούν! Όμως έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αφήσουν την υπόθεσή του να γίνει σήριαλ, κάτι που σημαίνει πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα έχει ολοκληρωθεί το ζήτημα είτε θετικά είτε αρνητικά!

Αμέσως λιγότερο βάρος έχει πέσει στην προσπάθεια απόκτησης του Μολό! Ο νεαρός ακραίος χαφ αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού καθώς θυμίζει Μιραλάς!

Το σημαντικότερο όμως είναι το γεγονός ότι πρόκειται για έναν παίκτη, εξελίξιμο του οποίου η αγοραστική αξία μπορεί να εκτοξευθεί!

Εδώ οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον υποβιβασμό της Νανσι και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει πλέον. Είναι ανοικτοί και στο ενδεχόμενο δανεισμού με την προοπτική αγοράς, όπως είχε γίνει και με τον Μιραλάς!

Στην περίπτωση αυτή οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να μην πιέσουν και να κάνουν υπομονή, διατηρώντας πάντα το βλέμμα τους στραμμένο σε ό,τι συμβαίνει στη Γαλλία!

Έτσι κι αλλιώς είναι αρκετά δύσκολη η περίπτωσή του Μολό και στον Πειραιά σκοπεύουν να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή, με τέτοιο τρόπο που θα τους δίνει τις περισσότερες πιθανότητες για να έχει ευτυχή λήξη το ζήτημα.

Μεγαλύτερη υπομονή θα υπάρχει στο θέμα του αμυντικού χαφ! Ο Πλασίλ αποτελεί μια καλή λύση και έναν στόχο ο οποίος όμως είναι πολύ δύσκολος!

Στον Πειραιά όμως σκοπεύουν να περιμένουν αρκετά για να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται σε αυτή τη θέση. Πιστεύουν ότι είναι ακόμη αρκετά νωρίς και –βάσει των ενδείξεων που υπάρχουν- στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν περισσότερες λύσεις για να βρεθεί ένας παίκτης που θα θέλει να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει στον Ολυμπιακό έχουν τις λίστες τους με τα ονόματα ποδοσφαιριστών που θέλουν. Ακόμη και κάτι να χαλάσει, στον Πειραιά έχουν καθορίσει τους παίκτες που θα «χτυπήσουν» εάν στραβώσουν οι πρώτες επιλογές.

Και φυσικά κάτι που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας είναι το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν καταφέρει να κινηθούν με μεγάλη μυστικότητα σε πολλά ζητήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κάτι που ίσως να συμβαίνει και τώρα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: