Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Εκτός μάχης για Βερδού η Σαουθάμπτον!!

Αρνητικά φέρεται να απάντησε ο Ζοάν Βερδού στη Σαουθάμπτον και ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες για την απόκτηση του Καταλανού χαφ.

Εκτός μάχης για Βερδού η Σαουθάμπτον
Μία από τις βασικές αντιπάλους για την απόκτηση του Ζοάν Βερδού, η Σαουθάμπτον, βγήκε εκτός συναγωνισμού και αυξάνει τις πιθανότητες του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sun», η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο «έχασε την μάχη για να εντάξει στο δυναμικό της τον Καταλανό χαφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ».

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος παίκτης φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση που δέχθηκε από τους «αγίους», αφού θέλει να παίξει στο Champions League.

Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, οι Πειραιώτες – που βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Βερδού - έχουν περισσότερες ελπίδες για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καταλανός χαφ υπολογίζει σε μεγάλο βαθμό την άποψη της γυναίκα του, Νούρια, για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού δεν προτίθεται να αφήσει την Ισπανία και εκείνη με το παιδί τους να μείνουν πίσω στη Βαρκελώνη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: