Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Βιεϊρίνια για όλα στον Arenafm!!

Στο στούντιο του Arena fm 89,4 και στην εκπομπή “Πάμε εξέδρα” με τον Νίκο Νικολάου βρέθηκε σήμερα (18/6) ο Αντρέ Βιεϊρίνια.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον Πάμπλο Γκαρσία:
«Είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος. Σαν παίκτης έπαιξα μαζί του λίγα χρόνια. Αλλά ήταν από τις καλύτερες χρονιές που έκανα μαζί του. Ήταν πολύ μεγάλος και τα έδινε όλα παρά την ηλικία του. Τέτοιοι παίκτες μετράνε πολύ στα αποδυτήρια και βοηθάνε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Πιστεύει πολύ στον εαυτό του. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα μπορεί να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο. Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Τα χρόνια που πέρασα μαζί του έβλεπα ότι έκανε πάντα τα πράγματα σωστά. Πιστεύω ότι σκοπός του είναι να κάνει μόνο καλό στον ΠΑΟΚ»
Για τις διαφορές της Ελλάδας με την Μπουντεσλίγκα:
«Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Η Γερμανία δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Έχουμε δυνατές προπονήσεις. Πολύ τρέξιμο και ειδικά στον δεύτερο γύρο μετά το 60’ είδα την διαφορά στην κατάσταση μου»
Για τον Μαλεζά:
«Έκανε καταπληκτικά παιχνίδια. Όλοι οι Έλληνες έχουν μεγάλες ικανότητες και μπορούν να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Αυτό το απέδειξε και ο Στέλιος με τις εμφανίσεις του»
Για το μέλλον του:
«Στο μυαλό μου είναι να μείνω στην Ελλάδα όταν τελειώσω την καριέρα μου. Όλα είναι ιδανικά και θέλω να μείνω»
Για τον κόσμο:
«Μου λείπουν περισσότερο οι φίλοι μου από την Ελλάδα. Ο κόσμος προσωπικά για εμένα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Μπορεί να μην έχεις τις δυνάμεις και ο κόσμος ξαφνικά να σου δώσει απίστευτη δύναμη»
Για τον Φερνάντο Σάντος:
«Για μένα είναι καταπληκτικός. Έχει βοηθήσει πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Αν δεν υπήρχε μπορεί να μην είχα φτάσει στο επίπεδο που είμαι τώρα».
Για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ:
«Στην Γερμανία είχε άλλο ρόστερ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Όμως είναι Ολλανδός. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τους Ολλανδούς και είναι πολύ καλή επιλογή»
Για την προσωπική του ζωή και τις διαφορές με την Γερμανία:
«Μένω σε καθαρά βιομηχανική πόλη. Μετά τις εφτά δεν βλέπεις άνθρωπο στον δρόμο. Ήταν δύσκολο για εμένα αυτό γιατί στην Γερμανία δεν μπορείς να βγεις για διασκέδαση. Λειτουργούν πολύ διαφορετικά σε όλα τα επίπεδα»
Για την πίεση που έχει:
«Πίεση έχεις πάντα σας παίκτης. Βέβαια στην Γερμανία δεν έχει καμιά σχέση. Προσωπικά μου αρέσει η πίεση από τον κόσμο γιατί μου δίνει έξτρα κίνητρο»
Για την Μπάγερν Μονάχου:
«Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις αυτή την ομάδα. Έχουν καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές και έναν απίστευτο προπονητή»
Για την διοίκηση του ΠΑΟΚ:
«Είναι σημαντικό να υπάρχουν οι βετεράνοι δίπλα από τον Σαββίδη. Καταρχήν για να του λένε τι σημαίνει ΠΑΟΚ αλλά και για να του μεταφέρουν τις γνώσεις τους. Το πρόβλημα με τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα πιστεύω ότι είναι η εμπειρία. Άλλο να είσαι ποδοσφαιριστής και άλλο παράγοντας. Τα λέω αυτά ως φίλαθλος της ομάδας»
Για την εθνική ομάδα Πορτογαλίας:
«Είναι απίστευτα δύσκολο να παίξεις στην ομάδα. Πήρα την ευκαιρία και την άρπαξα από τα μαλλιά. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος ειδικά στην θέση μου»
Αν έχει στο βάθος του μυαλού του να επιστρέψει:
«Μπορώ να πω ότι τον Ιανουάριο είχα πρόταση και η Βολφσμπουργκ δεν με άφησε να φύγω. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί»
Για τον Σισόκο:
«Παίξαμε μαζί έξι μήνες. Δεν είχε πολλές ευκαιρίες στην Βολφσμπουργκ. Είχε πολλή πίεση από τον προπονητή αλλά στις προπονήσεις ήταν από τους καλούς. Σίγουρα θα ήμουν θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στον ΠΑΟΚ. Είχε δύο-τρία παιχνίδια στην Γερμανία αλλά χρειάζεται χρόνος»
Για την υπομονή του κόσμου στην Γερμανία:
«Σίγουρα ο κόσμος εκεί έχει εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Φέτος δεν έκανα καν διακοπές. Έκανα συνεχώς αποθεραπείες όμως ο κόσμος της Βολφσμπουργκ με βοήθησε πάρα πολύ με την υπομονή του»
Για τους Φυτανίδη και Σκόνδρα:
«Είναι καλές περιπτώσεις και οι δύο. Μπορούν να σταθούν άνετα στον ΠΑΟΚ»
Για το γερμανικό πρωτάθλημα:
«Είναι πιο καθαρό. Παντού γίνονται λάθη από τους διαιτητές αλλά δεν υπάρχει παρασκήνιο εκεί»
Για το γεγονός ότι έδωσε το όνομα του σε ακαδημίες στην Νεάπολη:
«Φυσικά ο λόγος που το έκανα είναι για να βοηθήσω. Θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω και βλέπω ότι οι προπονητές εκεί αγαπάνε τα παιδιά. Από την αρχή μπορείς να δεις αν ένα παιδί έχει ταλέντο ή όχι. Ο λόγος που προχωρήσαμε σε αυτή την κίνηση είναι για καλό. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και το κάνουμε για να έρθουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό»
Κλείνοντας κατέληξε:
«Θέλω κάποια στιγμή να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο απλά δεν ξέρω πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: