Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Τον Απρίλιο του 2014 η δίκη Μπέου!!

Αναβολή για τις 28 Απριλίου του 2014 πήρε η υπόθεση της απόπειρας εκβιασμού του Γιώργου Δαλούκα με κατηγορούμενο τον Αχιλλέα Μπέο.

Τον Απρίλιο του 2014 η δίκη Μπέου
Το ΙΑ’ τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών αποφάσισε την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της απόπειρας εκβιασμού του Γιώργου Δαλούκα με κατηγορούμενο τον Αχιλλέα Μπέο για τις 28 Απριλίου του 2014. Αυτή είναι η τρίτη αναβολή της δίκης.

Απόντες ήταν οι Αχιλλέας Μπέος και Γιώργος Δαλούκας για τον οποίο η εισαγγελέας πρότεινε να του επιβληθεί πρόστιμο για την απουσία του αφού πρόκειται για τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας ενώ επίσης απουσίασαν οι Νικόλας Πατέρας και Αλέξης Κούγιας.

Από τους μάρτυρες κανονικά έδωσαν το «παρών» οι Σοφοκλής Πιλάβιος, Κύρος Βασάρας, Βασίλης Τεροβίτσας, Σωτήρης Βοργιάς και Κυριάκος Θωμαϊδης.

Η εισαγγελέας πρότεινε να αναβληθεί η δίκη και το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της για τις 28 Απριλίου του 2014 αλλά και πρόστιμο στον πρώην διεθνή ρέφερι.

Η δίκη έχει να κάνει με την κατηγορία του Γιώργου Δαλούκα για τον Αχιλλέα Μπέο για «απόπειρας εκβίασης» του διαιτητή, στον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο του 2010 και έληξε 0-1 με το αλήστου μνήμης πέναλτι στον Βύντρα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: