Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Ο Βενγκέρ με έπεισε να πάω στην Άρσεναλ»

Τη φανέλα της Άρσεναλ θα φορέσει σύντομα ο Γιάγια Σανόγκο, όπως αποκάλυψε ο Γάλλος φορ σε δηλώσεις του.

«Ο Βενγκέρ με έπεισε να πάω στην Άρσεναλ»
Στην αποκάλυψη ότι έχει συμφωνήσει με τον Αρσέν Βενγκέρ για να παίξει στην Άρσεναλ προέβη ο Γιάγια Σανόγκο, μιλώντας στο «France Football».

O 20χρονος επιθετικός είναι ένας ιδιαίτερα εξελίξιμος επιθετικός και, αν και ταλαιπωρείται από έναν σοβαρό τραυματισμό, κατάφερε να ξεχωρίσει με τη φανέλα της Οσέρ.

«Ο Ρούντι Γκαρσία (προπονητής της Λιλ) μου ζήτησε αρκετές φορές και αυτό με έκανε να διστάσω πολύ. Αυτός (ο Ζιλ Γκριμάντι) είχε έρθει να με δει πολλές φορές στην Οσέρ. Έτσι συναντηθήκαμε μια μέρα σε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι. Ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος», ανέφερε αρχικά ο νεαρός διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Ο κύριος Βενγκέρ ήρθε να με δει στο Παρίσι. Μου είπε ότι θα είχα την ευκαιρία μου και με διαβεβαίωσε για τον τραυματισμό μου. Είπε ότι με παρακολουθούσε αρκετές σεζόν. Αυτό το ταξίδι ήταν καθοριστικό για την απόφασή μου. Για αυτό επέλεξα την Άρσεναλ».

Καταλήγοντας, ο Σανόγκο τόνισε: «Μου είπαν ότι θα είναι μια πολύ καλή ομάδα για εμένα (μίλησε με τον Ντιαμπί, τον Κοκλέν και τον Σανιά). Πολλά από τα παιδιά μου είπαν ότι ήμουν πολύ νέος. Είμαι 20 ετών, δεν είχα παίξει για αρκετό καιρό, είχα πετύχει κάποια γκολ και η Άρσεναλ επικοινώνησε μαζί μου. Πώς θα μπορούσα να πω όχι; Δεν το πίστευα και ελπίζω να είναι μια υπέροχη περιπέτεια».
Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: