Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Με Πέκοβιτς και… βλέπουμε!!

Ο Νίκολα Πέκοβιτς συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή του Μαυροβουνίου για το Ευρωμπάσκετ αλλά δεν είναι σίγουρη παρουσία του.

Με Πέκοβιτς και… βλέπουμε
Με μοναδική ηχηρή απουσία τον Νίκολα Ντραγκίτσεβιτς, που δεν αποδέχτηκε την κλήση, ανακοινώθηκε η προεπιλογή του Μαυροβουνίου για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας (4-22 Σεπτεμβρίου). Στη λίστα του Λούκα Παβίτσεβιτς συμπεριλήφθηκε και ο Νίκολα Πέκοβιτς, αλλά το αν και πότε θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία θα εξαρτηθεί από το θέμα του συμβολαίου του (έμεινε ελεύθερος από τους Τίμπεργουλβς). Αντίθετα, ο άλλος ΝΒΑερ, Νίκολα Βούτσεβιτς, θα είναι παρών από την πρώτη μέρα. Στις επιλογές είναι και ο Αμερικανός Τέιλορ Ρότσεστι.

Αναλυτικά η προεπιλογή που αρχίζει προετοιμασία στις 8 Ιουλίου:

Τέιλορ Ρότσεστι (Μπιέλα), Νίκολα Ιβάνοβιτς, Σουάντ Σέχοβιτς, Βλάντιμιρ Μιχαΐλοβιτς, Αλέκσα Πόποβιτς, Μάρκο Πόποβιτς (Μπουντούτσνοστ), Νίκολα Παβλίτεβιτς (Σουτιέσκα), Μπόγιαν Μπάκιτς, Βλάντιμιρ Ντάσιτς (Μέταλατς), Μπόρις Μπάκιτς (ΜΖΤ Σκοπίων), Σεάντ Σέχοβιτς, Φίλιπ Μπάροβιτς (Σόλνοκ), Μίλκο Μπιέλιτσα (Κάχα Λαμποράλ), Νεμάνια Ράντοβιτς (Μέγκα Βιζούρα), Μάρκο Τοντόροβιτς (Μπαρτσελόνα), Ράντοσλαβ Σπασόγεβιτς (Αρκάντια), Νίκολα Πέκοβιτς (Τίμπεργουλβς), Νίκολα Βούτσεβιτς (Μάτζικ), Μπλάγκοτα Σέκουλιτς (Τενερίφη), Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (Βαλένθια), Μίλος Κομάτινα (Ιγκοκέα).

Αντίπαλοι του Μαυροβουνίου στον δεύτερο όμιλο του Ευρωμπάσκετ θα είναι οι Σερβία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, ΠΓΔΜ, Λιθουανία και Λετονία. Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: