Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Για να μη συλληφθεί κανένας πρωθυπουργός!!

Για το μεγαλύτερο έγκλημα, το μέγιστο χειρουργείο της αιωνιότητας στην ιστορία της Ελλάδας γράφει ο Αποδυτηριάκιας.
Παοκάρα, ρε. Μη ξεχνιόμαστε, ότι την είχαν πέσει και στην Γιάννα, αλλά η κυρία δεν είχε τσιμπήσει. Απλά σα φίλαθλος είχε σπρώξει κάτι ψιλά δηλώνοντας την άφατη αγάπη της για την παοκαρα, ρε. Μιλάμε για το μεγαλύτερο έγκλημα της Ιστορίας.
Θρύλος, ρε, και πάσης Ελλάδος. Όπως το λέω. Το μέγιστο έγκλημα από καταβολής Ελλάδος, στο λογαριασμό βάζω και την αρχαία εποχή. Ποτέ άλλοτε δεν έγινε τέτοια αρπακτική από το δημόσιο ταμείο. Και το γκραν σουξέ σκάνδαλο των σκανδάλων ω σκάνδαλο είναι ξεχασμένο. Ταπωμένο.
Πανάθα, ρε, τι να μας πουν όλοι οι άλλοι. Μετά το βιβλίο που έγραψε για το Δράμα της Ελλάδος η Γιάννα Αγγελοπούλου, πρώτο πιστόλι των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, άρχισε να δίνει και συνεντεύξεις. Εγώ δεν φταίω σε τίποτα, οι πολιτικοί τα έφαγαν τα λεφτά.
     Δεν τα είπε έτσι. Κάτι θα ήταν κι αυτό να τα έλεγε έτσι. Εγώ τους προειδοποιούσα ότι χάνεται η μπάλλα, και όσο μπορούσα τους κάλυπτα τους πολιτικούς, πρόσθεσε προχθές η κυρία Αγγελοπούλου.
Αν αύριο πιάσει γωνία στην πλατεία Νέας Φιλαδέλφειας ο Μελισσανίδης κι αρχίσει να καίει τα λεφτά του, γούστο του και καπέλο του. Δικά του είναι και βγαλμένα έξω. Το πολύ να στείλει η δημαρχίνα τη δημοτική αστυνομία να παρακαλέσει τον τίγρη να σταματήσει να καίει χαρτονομίσματα διότι φλόμωσε ο τόπος από την καπνίλα. Αεκάρα, ρε, τα έχουμε και τα καίμε, όπως τα κάψαμε και με το 44 και με τις 80 μεταγραφές του Ντέμη.
Αυτός τι κάνει εκεί! Ποιος αυτός; Δεν τον βλέπεις που 17 ημέρες τώρα φορτώνει πακέτα σε ρέο. Πότε θα σταματήσει ο κερατάς τις τραβηκτικές. Και δεν υπάρχει κάποιος να τον μαγκώσει. Φτάνει, ρε! Δεν φτάνει, είμαι αχόρταγος.
Σεπτέμβριος 1997 η ΔΟΕ αποφασίζει να αναθέσει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα και να κάνει δεκτό το φάκελλο της επιτροπής διεκδίκησης υπό την προεδρία της Γιάννας. Ο πρωθυπουργός Σημίτης υπογράφει το κοντράτο. Η Ελλάδα αναλαμβάνει να διαθέσει 780 δις δραχμές για τις ανάγκες των αγώνων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του φακέλλου.
Ομαδάρα, ρε. Ποια είναι η ομάδα; Η Ελλαδάρα, ρε. Πόσα ξόδεψε, δηλαδή πόσα βούτηξαν, όπως το λέω, σε ποιο νούμερο έφθασε η ζημιά; Άγνωστο! Δεν το λένε. Ποιοι δεν το λένε; Αυτοί που κυβερνούν. Ποιοι άλλοι. Αυτοί, ναι, αυτοί οι ίδιοι είναι, που έχουν την ευθύνη, είτε άρπαξαν κι αυτοί μια σπάλα, και δεν λένε το νούμερο.
Αορίστως, ανεπισήμως από το υπουργείο οικονομικών, λέγανε πριν 3-4 χρόνια, τώρα πια το έχουν… ξεχάσει, ότι το κόστος πρέπει να είναι κοντά στα δέκα δις ευρώ, δηλαδή πάνω – κάτω 3,5 τρις δραχμές!
Πήρες χαμπάρι; Πήρα να λες. Τα 800 δις δρχ., στο μιλητό κι όχι στα χαρτιά, έφθασε τα 3,5 τρις δρχ. Και δεν θα βγει ποτέ το τελικό νούμερο. Ποτέ. Ποτέ των ποτών. Για να μην αποδοθούν τίποτα ευθύνες. Για να μη γίνει καμμία στραβή και συλληφθεί κανένας πρωθυπουργός, όπως ο Λάμπρος Σκόρδας του Άρη. Αρειανάρα, ρε.
Σου πήραν τα φράγκα από την τσέπη. Μας τα πήραν. Ποιοι; Ο Παπανδρέου που έλεγε ότι υπάρχουν λεφτά. Αυτά τα πακέτα που είχαν κλέψει οι πασοκοι, και θα τα ξαναγύριζαν πίσω. Ο Καραμανλής, που έλεγε αρχιερέα της διαπλοκής τον Σημίτη, ο οποίος είχε προλάβει να αφήσει μαγιά για να την ξεσκίσουν οι νεοδημοκράτες.
Το μεγαλύτερο έγκλημα. Το μέγιστο χειρουργείο της αιωνιότητας. Τα δις των δις που έφαγαν από τις σάρκες της περήφανης νεολαίας της Ελλάδος, τους παοκτσήδες και αεκτζήδες, γάβρους και βαζέλους κι άλλους βαρεμένους. Κανένα πρόβλημα.
Η ελπίδα λέγεται Τσίπρας. Αυτός που σα χουλιγκάνι πλακώνεται με τα ΜΜΕ ότι την γέμισε την πλατεία στην ομιλία του. Ομαδάρα, ρε. Παικταράδες μου.

Στο άντρο της διαπλοκής, στην UEFA, ρίχνει φως ο apodytiriakias.gr

Αυτός που θα αποφασίσει για ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκό θα αποφασίσει ό,τι του πει στο αυτί κάποιο συγκεκριμένο στέλεχος της ΟΥΕΦΑ. Πού να γνωρίζει ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας τι περιλαμβάνει ο φάκελλος των δυο ελληνικών ΠΑΕ, γιατί της αδειοδότησε η ΕΠΟ και γιατί και πως το έργο έφθασε μέχρι την Ελβετία; Σιγά που θα ασχοληθεί ο ίδιος.

Ο Αλαφούζος, δηλαδή, με το «ενδιάμεσο» επιτελείο των καλοθελητών, που το παίζει κονέ με την Ελβετία, έχει δασκαλευθεί να «πλησιάσει» το συγκεκριμένο στέλεχος της ΟΥΕΦΑ, αυτόν που θα έχει και την τελική ευθύνη.

Το κουμάντο ποιος το κάνει στην ΕΠΟ; Ο Σαρρής είναι πρόεδρος, όπως ήταν ο Πιλάβιος. Οι πρόεδροι είναι αναλώσιμοι, όχι οι Κουρίδηδες. Ένας τέτοιος Κουρίδης, σε ανώτερο αξίωμα, είναι ο άνθρωπος – κλειδί στην ΟΥΕΦΑ για το πρόβλημα του ΠΑΣ Γιάννενα και του Παναθηναϊκού. Ποιος θα τον «πιάσει» αυτόν είναι η δουλειά. Ο Αλαφούζος ή, ο Μαρινάκης.

       Ο πρόεδρος της επιτροπής που θα αποφασίσει μπορεί να είναι ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου ή, της Ρουμανίας. Ή, ο Βλαντιμίρ Σβεντκοβιτς, που ο γιος του έπαιξε μπάσκετ στην ΑΕΚ επί Ψωμιάδη, γενικός γραμματέας των σπορ της Σερβίας και μπλέχτηκε με τον πρώην ποδοσφαιριστή και πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα Ζάγιτς, που σήμερα είναι φυλακή, άσχετες οι gay activities.

Όλα παίζουν για ΠΑΣ και ΠΑΟ. Γιατί; Επειδή στην ΟΥΕΦΑ όλοι είναι παίκτες, από τον Πλατινί μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο. Ξέρουν το παιχνίδι, χωρίς οι ίδιοι να εκτεθούν όταν ρουσφετολογήσουν. Με έτοιμες δικαιολογίες σε κάθε παρασπονδία τους. Για παράδειγμα, δηλαδή, σε μια ελληνική ομάδα, αντί να μη δεχθούν ούτε να συζητήσουν μαζύ της, να της κάνουν το κέφι με το παράθυρο της αδειοδότησης υπό επιτήρηση.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: