Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Νέα επαφή με Μόρα!!

Επαφή με τον Βαγγέλη Μόρα είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα, ωστόσο, δεν σημειώθηκε κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα του. Διάψευση για Αλμπορνόζ από τους «πράσινους».

Νέα επαφή με Μόρα
Ο Βαγγέλης Μόρας παραμένει ένας από τους κύριους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, αλλά ακόμα, οι άνθρωποι της ομάδας «παλεύουν» για να τον πείσουν.

Ο έμπειρος στόπερ, είναι ο παίκτης, τον οποίο οι Νταμπίζας και Αναστασίου θέλουν να δουν στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν, ωστόσο, ούτε στο ραντεβού της Δευτέρας σημειώθηκε ουσιαστική εξέλιξη. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» προσπαθούν να αναλύσουν το πλάνο τους στον Μόρα και να του δείξουν ότι τον υπολογίζουν σαν… έμπειρη νότα στη νέα αρχή που θέλουν να κάνουν οι «πράσινοι».

Βέβαια, η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα ταίριαζαν στην πράσινη άμυνα είναι αρκετά μεγάλη και συμπεριλαμβάνεται σε αυτή και ο Γιώργος Κουτρουμπής, του οποίου το θέμα όμως έχει κολλήσει.

Διάψευση για Αλμπορνόζ

Από τον Παναθηναϊκό, διέψευσαν τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Μίικο Αλμπορνόζ. Ο 23χρονος δεξιός μπακ της Μάλμε, φερόταν να έχει δεχτεί κρούση από ελληνικό σύλλογο, με τις φήμες να κάνουν λόγο για το «τριφύλλι». Παρ’ όλα αυτά, στον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: