Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Κάτι παραπάνω φέτος με τον Πλατανιά»

Μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα από την περσινή θέλει να έχει ο Πλατανιάς, όπως τόνισε ο νεοαποκτηθείς Άγγελος Ζουμπουλάκης.

«Κάτι παραπάνω φέτος με τον Πλατανιά»
Να πετύχει το κάτι παραπάνω με τη φανέλα του Πλατανιά θέλει ο Άγγελος Ζουμπουλάκης, στις πρώτες του κουβέντες μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου διάρκειας δύο ετών.

Ο 24χρονος αμυντικός τόνισε ότι με σκληρή δουλειά θα επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να αγωνιστεί στους Χανιώτες έπαιξε η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη.

«Πιστεύω να κάνουμε κάτι καλύτερο από την αξιοπρεπή πορεία της ομάδας του Πλατανιά την περασμένη περίοδο. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στον σύλλογο έπαιξε η παρουσία ενός καταξιωμένου τεχνικού, όπως είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά και ο τρόπος προσέγγισης από τη Διοίκηση και ειδικότερα από τον πρόεδρο κ. Στέλιο Βαρουξάκη. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα του Πλατανιά από τον Μάρκο Μαραγκουδάκη, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες παλαιότερα, στον Φωστήρα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: