Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

«Να αγωνιστούμε σαν Άρης»


gkourlakhsΟ Πόλυς Γκουρλάκης μέλος της διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Καλλονή:
Αναλυτικά:
«Είναι το πρώτο ματς που δίνουμε στην έδρα μας και πρώτο εντός έδρας ως νέα διοίκηση. Υπάρχει αισιοδοξία. Έχουμε κάνει τον σχεδιασμό μας και ακολουθούμε το πλάνο μας. Το ότι είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα στην πρώτη αγωνιστική δεν μας λέει τίποτα»
Για τις προσδοκίες:«Αγωνιστικά περιμένουμε από τους παίκτες να αγωνιστούν σαν Άρης. Να δείξουν το πάθος που πρέπει και να νικάνε»
Για τα εισιτήρια:«Η κίνηση των εισιτηρίων πάει καλά αλλά το αποκορύφωμα θα είναι την Κυριακή. Αν κερδίζαμε την Κυριακή στην Ριζούπολη είναι φυσικό ότι θα είχαμε μεγαλύτερη κίνηση»
Για το ; άρθρο 99:«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια μας. Είναι προσπάθεια μηνών. Όπως ξέρετε ήταν η πρώτη μας δουλειά όταν μπήκαμε ως διοίκηση και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε»
Για τις νέες εμφανίσεις:«Θα παίξουμε με νέες εμφανίσεις και από σήμερα το απόγευμα θα υπάρχει και στην μπουτίκ. Η άποψη μου είναι ότι είναι καταπληκτικές. Πιστεύω ο κόσμος θα ενθουσιαστεί και μέχρι το μεσημέρι ίσως κάνουμε και ηλεκτρονική παρουσίαση. Πιστεύω ότι με τέτοια φανέλα ο κάθε αντίπαλος πρέπει να χάνει. Μέσα στον χρόνο έχουμε και εκπλήξεις με την επετειακή»


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: