Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

«Όποιος δεν μπορεί θα πάει σπίτι του»


Ο Γενικός αρχηγός του Ηρακλή, Κώστας Τσαλίκης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την κακή εικόνα του Ηρακλή στο φιλικό με τον Μακεδονικό, για τις μεταγραφές, το γήπεδο, ενώ δήλωσε ότι είναι πιθανό να φύγουν παίκτες πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
665945«Εμένα αυτό που με θύμωσε περισσότερο ήταν ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές μπήκαν και νόμισαν ότι θα κερδίσουν απλά και μόνο με την φανέλα του Ηρακλή. Δεν μαρέσει να χάνω ούτε στα φιλικά και δεν μου άρεζε ποτέ. ‘Όποιος δεν προσφέρει τα αναμενόμενα δεν θα έχει καμία θέση στην ομάδα. Μπορεί να διώξουμε παίκτες πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Άμα κάποιοι συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και δεν προσπαθήσουν όσο πρέπει.
Ο κόσμος έχει κουραστεί να παραμένει , δεν θέλει λόγια, καλές οι συνεντεύξεις αλλά από δω και πέρα θέλουμε έργα. Όποιος δεν μπορεί θα πηγαίνει σπίτι του. Έχουν γίνε ήδη αρκετές μεταγραφές και υπάρχουν περίπτωση να γίνουν και άλλες, είναι καλή περίπτωση , καθώς πέφτουν τα κασέ και δημιουργούνται καλές ευκαιρίες».
Για το αν είναι φαβορί ο Ηρακλής στον Βορρά και αν ανησυχεί σε ποιον όμιλο θα πάει ο Ολυμπιακός  Βόλου:
«Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου, ούτε καν άμα θα γίνει ένας όμιλος ή δυο. Όλα είναι σχετικά και όλα θα εξαρτηθούν από εμάς. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα είναι καλύτερο να παίζει με καλύτερες ομάδες, υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο, όλοι έχουν κίνητρο κόντρα στον Ηρακλή και είναι πολύ επικίνδυνα τα παιχνίδια με μικρότερες ομάδες. Εγκληματικό θα είναι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεν έχουμε το Καυτατζόγλειο. Το καλύτερο θα είναι να έχουμε το γήπεδο μας στην ώρα μας, καλύτερα να μην το πειράξουν καθόλου, και η περίπτωση του κλειδάριθμου είναι εγκληματική καθώς μπορεί η κλήρωση να μην είναι καλή και να τύχουμε με 2 καλές ομάδες».


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: