Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Εργομετρικά και εξετάσεις για τον Άρη!!

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων των παικτών της ομάδας μπάσκετ του Άρη, η διενέργεια των οποίων ξεκίνησε την Τρίτη.

Εργομετρικά και εξετάσεις για τον Άρη
Οι «κίτρινοι», χωρισμένοι σε γκρουπ, επισκέφθηκαν το Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης, METRISIS, του Σπύρου Κέλλη, Κοσμήτορα του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις.

Στη συνέχεια, και πάλι χωρισμένοι σε γκρουπ, επισκέφθηκαν το ιατρείο του ειδικού καρδιολόγου, Γεωργίου Μόσχου, όπου και υπεβλήθησαν σε καρδιολογικούς ελέγχους.

Οι αιματολογικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στην κλινική Euromedica (Κυανούς Σταυρός) και ο οφθαλμολογικός έλεγχος στο ιατρείο του χειρούργου οφθαλμίατρου, Πέτρου Ράσογλου.

Θα ακολουθήσει το δεύτερο μέρος ιατρικών εξετάσεων, που θα γίνουν με την εποπτεία του ορθοπεδικού ιατρού, Ιωσήφ Γαβριηλίδη, καθώς και εξειδικευμένα τεστ φυσικής κατάστασης με την επίβλεψη του γυμναστή, Παναγιώτη Ζάλογγου.

Η ΚΑΕ Άρης, μάλιστα, ευχαρίστησε τους επιστημονικούς συνεργάτες που με την προσφορά τους συνετέλεσαν, ώστε να ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο των εξετάσεων των αθλητών, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: