Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Παντέλης: «Σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας»

Στην σπουδαιότητα του ότι τελικά ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί στο γήπεδό του και όχι κάπου αλλού με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Νίκος Παντέλης με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Παντέλης: «Σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας»
Να δώσει συνέχεια στο καλό αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη θέλει ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην έδρα του.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Νίκος Παντέλης, μιλώντας στην κάμερα της Nova, στάθηκε στην σπουδαιότητα του ότι το παιχνίδι θα γίνει στη Νέα Σμύρνη και όχι σε κάποιο άλλο γήπεδο.

Επιπλέον τόνισε ότι η ομάδα του με την βοήθεια του κόσμου θα «παλέψει» για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παντέλης στην κάμερα της Nova:

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ: «Σίγουρα για μας ήταν θετικός ο βαθμός απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και μια δύσκολη έδρα. Για μας το θετικό είναι ότι ήμασταν πάρα πολύ καλά από τακτικής άποψης, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και το κυριότερο σε τέτοια παιχνίδια, πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, είχαμε πάθος, ψυχή, δύναμη. Στοιχεία απαραίτητα στο ποδόσφαιρο. Αν εστιάσουμε στα αρνητικά, πρέπει να φτιάξουμε την επιθετική μας λειτουργία και να γινόμαστε πολύ περισσότερο απειλητικοί στην αντίπαλη εστία. Κακά τα ψέματα ο Πανιώνιος πρέπει να αποδίδει και επιθετικό ποδόσφαιρο».

Για τις εντυπώσεις που του άφησε ο Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Όπως πήγε το παιχνίδι, έβαλε νωρίς γκολ, έπαιξε με παίκτη παραπάνω για σχεδόν ένα ημίχρονο, έχω καλή εντύπωση για τον Παναθηναϊκό. Όπως είπα και στους παίκτες θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να έχουμε μεγάλη αποφασιστικότητα».

Για το αν έχει δυσκολευτεί στην ανάλυση του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού: «Στην αρχή, για όλες τις ομάδες είναι πρόβλημα. Τον έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, ξέρουμε το πως παίζει. Πως επιτίθεται, πως αμύνεται, αλλά θεωρώ ότι και εμείς θα βρεθούμε σε καλή μέρα έτσι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να δώσουμε συνέχεια στον εκτός έδρας βαθμό που πήραμε στην Κρήτη».

Για το θέμα του γηπέδου: «Σίγουρα δίνει ηρεμία στην ομάδα ότι παίζουμε στην έδρα μας. Κάθε ομάδα θέλει να παίζει στο "σπίτι" της και ειδικά για τον Πανιώνιο που θεωρώ ότι εδώ μέσα μεταμορφώνεται. Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας, ενισχύει την ομάδα. Αν φεύγαμε από εδώ θα ήταν εις βάρος της ομάδας. Νομίζω πως είναι το πιο θετικό αυτή τη βδομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: