Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Πάνε… όλοι Πλατεία!!

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ προπονήθηκε κανονικά και την Παρασκευή και ο Παναθηναϊκός πάει πάνοπλος στη Νέα Σμύρνη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, το βράδυ του Σαββάτου.

Πάνε… όλοι Πλατεία!
Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Γιάννης Αναστασίου εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ!

Τόσο ο Ζέκα, ο οποίος μπήκε στις προπονήσεις από την Τετάρτη, όσο και ο Σίλντενφελντ, τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους, πράγμα που σημαίνει πως οι «πράσινοι» πάνε στη Νέα Σμύρνη με όλα τους τα «όπλα».

Ο υψηλόσωμος στόπερ, που την Πέμπτη είχε ακολουθήσει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή, έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και εννοείται πως θα δηλώσει βροντερό «παρών» στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού, το βράδυ του Σαββάτου.

Στη σημερινή προπόνηση στο «Απήλιον» οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τελειώματα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ατομικά προπονήθηκε ο Σταματάκης.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Αμπεϊντ, Λαγός, Ζέκα, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μουζακίτης, Καρέλης και Μπεργκ Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: