Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Με το μυαλό στο Αγρίνιο ή στο σεντόνι;

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα που δίνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό. Η συγκέντρωση, οι απουσίες και τα... περιθώρια. Είναι κάπου και ανθρώπινο όταν βρίσκεσαι μπροστά σε έναν μεγάλο στόχο να έχεις το μυαλό σου κολλημένο κυρίως εκεί. Δεν μπορείς, δηλαδή, να κατηγορήσεις έναν παίκτη αν σκέφτεται ότι θα παίξει τσάμπιονς λιγκ, που είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή σε όλη την Ευρώπη.
Κρας τεστ
Για τον ΠΑΟΚ, λοιπόν, το ματς με τον Παναιτωλικό είναι ένα κρας τεστ. Θα μπορέσει να περάσει από το Αγρίνιο σ’ αυτό το κρίσιμο τάιμινγκ εν όψει Σάλκε; Ή θα κάνει την πρώτη του γκέλα στο πρωτάθλημα;
Με το δεξί
Ο Παναιτωλικός θέλει μπροστά στο κοινό του να κάνει ποδαρικό με το δεξί στους εντός έδρας αγώνες του. Κι έχει μια ομάδα υπολογίσιμη.
Συγκέντρωση
Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να δείξει συγκέντρωση και σοβαρότητα για να φύγει με το διπλό. Σίγουρα η αποστολή του δικεφάλου είναι αρκετά δύσκολη.
Απουσίες
Μην ξεχνάμε ότι ήδη υπάρχουν πια και κάποιες απουσίες από τραυματισμούς από το παιχνίδι με την Σάλκε, ενώ το τσάμπιονς λιγκ αποτελεί το Νο1 θέμα συζήτησης στην Θεσσαλονίκη τα τελευταία 24ωρα. Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί όσο να’ ναι να αποπροσανατολίσει για το σημερινό ματς.
Περιθώρια
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, δεν έχει περιθώρια να χάνει βαθμούς, αν θέλει να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Κάτι τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνει. Είτε έχει, είτε δεν έχει αγώνα μπροστά του για το τσάμπιονς λιγκ.
Από την άλλη ο Παναιτωλικός θα τα δώσει όλα για να μπορέσει να πάρει πόντο ή πόντους, ειδικά αν ο ΠΑΟΚ δεν βρεθεί σε καλή μέρα.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: