Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Στην Ισπανία ο Μπέιλ!!

Εδώ και λίγες ώρες ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται στην Ισπανία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του από την Τότεναμ, στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Ισπανία ο Μπέιλ!
Σήμερα, λίγο μετά τις 13:00, ο Γκάρεθ Μπέιλ πάτησε το πόδι του στην Ισπανία, για να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal με την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως μεταδίδουν τα Μέσα στην χώρα.

Ο Ουαλός άσος προσγειώθηκε με ιδιωτικό τζετ σε αεροδρόμιο στην Μαρμπέγια και από εκεί αναμένεται να πάρει νέα πτήση με προορισμό την ισπανική πρωτεύουσα. Πιθανώς βέβαια να μην γίνει άμεσα αυτό, αλλά να παραμείνει στην πόλη της Ανδαλουσίας για λίγες ακόμη μέρες, καθώς είναι μια περιοχή που αγαπά ιδιαίτερα και περνά συχνά-πυκνά τις διακοπές του.

Μαζί του είναι κάποια πρόσωπα της οικογένειάς τους, καθώς και οι ατζέντηδές του, ούτως ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να γίνει επισήμως παίκτης της «βασίλισσας». Κάτι που ίσως να μην γίνει μέσα στο σαββατοκύριακο, αλλά να... πάει από Δευτέρα.

Οι Μαδριλένοι, πάντως, τον περιμένουν πώς και πώς. Στο «Μπερναμπέου» έχει ήδη στηθεί ειδική εξέδρα, όπου ουσιαστικά θα γίνει η παρουσίασή του, ενώ φυσικά η φανέλα με το «11» είναι... πανέτοιμη να πουληθεί στους φίλους της Ρεάλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: