Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Διαλέγει τους αντι-Φέισα!

Δέκα μέρες έχουν απομείνει για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακο κινούνται «ζεστά» για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής, ύστερα και από την μεταγραφή του Φέισα στην Μπενφίκα.

Διαλέγει τους αντι-Φέισα
«Καυτό» προμηνύεται το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου στον Ολυμπιακό.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα προβάρει τη φανέλα της Μπενφίκα, ενώ παράλληλα είναι ανοιχτό να προκύψουν και άλλες προτάσεις για ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών (όπως οι Μασάντο, Χολέμπας και Σιβόας).

Αυτή τη στιγμή στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο κινούνται για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, αν και θεωρείται σίγουρο πως θα γίνουν προσπάθειες για ακόμη έναν μέσο.

Οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται μετά τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο. Θεωρείται, όμως, σίγουρο ότι υπάρχουν επαφές για διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκονται τα ονόματα του Ντιόπ της Λεβάντε του Τραορέ της Μίλαν, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν συζητήσεις για τον Γιαταμπαρέ της Μπαστιά.

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του Τραορέ πήγε πρόταση του Ολυμπιακού για την μεταγραφή του πελάτη του στην Μίλαν και τον αντιπρόεδρό της, Αντριάνο Γκαλιάνι. Παρατηρείται «κόλλημα», αφού στα… σκαριά είναι η ενδεχόμενη τράμπα των Μιλανέζων με την Τζένοα για τον Μπίρσα με τον Τραορέ.

Παράλληλα, στο προσκήνιο παραμένει η υπόθεση του Πάπε Ντιόπ, αν και η Λεβάντε φέρεται να μπαίνει στις όποιες διαπραγματεύσεις από το ποσό των 10 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του. Στην Ισπανία δεν κλείσουν την υπόθεση, αφού ο Σενεγαλέζος χαφ πιέζει από την πλευρά του για να γίνει η μεταγραφή. Ο διεθνής άσος φέρεται να περιμένει νέα πρόταση των νταμπλούχων Ελλάδας, η οποία θα ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ για να μπορέσει να αυξήσει την πίεσή του.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό διαψεύδουν πως έχουν επανέλθει για την περίπτωση του Σαμπού Γιαταμπαρέ και πως δίνουν 2,5 εκατ. ευρώ στην Μπαστιά για τν απόκτησή του, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα στη Γαλλία.

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που εξετάζουν οι Πειραιώτες για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής, όπως του Μπιά της ΚΠΡ, του Ενόχ του Άγιαξ, του Κάτσαρ του Αμβούργου, του Κβιστ της Στουτγκάρδης, του Φρίμπονγκ της Άρσεναλ και του Γκαργκάνο που δεν έχει φύγει ακόμα από την Νάπολι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: