Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Πέλκας: «Βήμα για την καριέρα μου, για να δείξω τι αξίζω»

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ στον Απόλλωνα, ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», χαρακτηρίζοντας ως βήμα για την καριέρα του το ότι θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του με τους «κοκκινόμαυρους».

«Μίλησα με τον προπονητή, ο ίδιος ήθελε να πάω κάπου κοντά δανεικός, είναι θετικό το ότι δε φεύγω από την πόλη, ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι υγιής σύλλογος, θέλω να πάρω όσες περισσότερες συμμετοχές μπορώ και να γυρίσω στον ΠΑΟΚ του χρόνου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι ένα βήμα για την καριέρα μου για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου αυτό είναι το πιο σημαντικό, να παίρνεις παιχνίδια και του χρόνου να διεκδικείς θέση βασικού».

Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ είπε:

«Δεν έχω περάσει από τέτοιο πρωτάθλημα ευκαιρία είναι να πάω να… ψηθώ όπως λέμε ποδοσφαιρικά και πιστεύω ότι θα είναι ένα σημαντικό βήμα και μέσα από αυτό το πρωτάθλημα να δείξω ότι αξίζω».

Τέλος για τον ΠΑΟΚ και την πιθανή πρόκριση επί της Σάλκε:

«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο, με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες, εγώ δεν πρόλαβα να δείξω πράγματα όπως είχα βγάλει πέρυσι με τον κ. Δώνη. Επειδή τα ζω καθημερινά τα παιδιά, το επίπεδο έχει αλλάξει είναι μεγάλη ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους και να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα είμαι την Τρίτη στο γήπεδο και είμαι πολύ αισιόδοξος, διότι πήραμε προβάδισμα. Η Σάλκε είναι πολύ υψηλού επίπέδου ομάδα, δε θα είναι εύκολο, αλλά μπορούμε να το πετύχουμε».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: