Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Τι λένε οι Ισπανοί για Πιάτι!!

Για πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ στην Βαλένθια, προκειμένου να αποκτήσει τον Πάμπλο Πιάτι κάνουν λόγο οι Ισπανοί. Ποιοι οι άλλοι «μνηστήρες» και ποια η στάση της Βαλένθια.

Τι λένε οι Ισπανοί για Πιάτι
Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το «μπαμ» και φαίνεται πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο! Τα ισπανικά Μέσα κάνουν λόγο για πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ των Θεσσαλονικέων στην Βαλένθια για την απόκτηση του Πάμπλο Πιάτι. Δηλαδή, προσφορά ισόποση με αυτήν που διαρρεόταν νωρίς το μεσημέρι.

Φυσικά, τα ΜΜΕ στην ιβηρική χώρα ξεκαθαρίζουν αυτό που θεωρείται… δεδομένο. Πως για να προχωρήσει μια τέτοια μεταγραφή, είναι… αναγκαίο κακό ο «Δικέφαλος του βορρά» να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Σάλκε και να βρεθεί στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Βαλένθια, πάντως, είναι θετική στην πώληση του παίκτη. Ο προπονητής των «νυχτερίδων» δεν τον υπολογίζει για τη σεζόν που έχει ξεκινήσει. Ουσιαστικά, οι Ισπανοί είναι «θυμωμένοι» από το γεγονός πως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αρνήθηκε πριν λίγες ημέρες να μετακομίσει στην Μέταλιστ, η οποία είχε καταθέσει πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ!

Η ομάδα του Πιάτι εμφανίζεται ικανοποιημένη από την διαφαινόμενη πρόταση 3 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ, λόγω και του ότι σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και φοβούνται μήπως τους «ξεμείνει». Γι’ αυτό το λόγο οι δύο μάνατζερ του παίκτη ταξίδεψαν άμεσα στην Ισπανία, ούτως ώστε να μιλήσουν με τον πελάτη τους και να πάρουν την πιο σωστή απόφαση (για εκείνους). Σύμφωνα, με τους Ίβηρες, η ελληνική ομάδα έχει κάνει την καλύτερη πρόταση και έχει το προβάδισμα σε σχέση με άλλους συλλόγους που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Δηλαδή, τις Ρεν, Χετάφε, Θέλτα και την… ισπανική Σουόνσι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: