Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

«Μη χάνετε το χρόνο σας…»

Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου του Παναθηναϊκού κάνουν λόγο κύκλοι της ΠΑΕ σχολιάζοντας τις φήμες περί Άραβα επενδυτή. Παράλληλα αφήνουν αιχμές κατά Βαρδινογιάννη και Ολυμπιακού.

«Μη χάνετε το χρόνο σας…»
Η έντονη φημολογία που φέρνει Άραβα επενδυτή να ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό δεν έμεινε ασχολίαστη από τη διοίκηση της ομάδας. Κύκλοι της ΠΑΕ κάνουν λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου της ομάδας, ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω συζήτησης από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ενώ αφήνει αιχμές για την οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον Ολυμπιακό.

«Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου της ομάδας μας συνεχίζεται. Δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόταση, επομένως δεν πρόκειται να μπούμε και σε καμία ατέρμονη συζήτηση που παραπέμπει σε… Τσακιάδες κλπ.

Οτιδήποτε "εμφανίστηκε" και πάλι στη δημοσιότητα προέρχεται είτε από την παλιά ιδιοκτησία που θέλει να μας αποσταθεροποιήσει είτε από τους "απέναντι".

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φάση οικονομικής εξυγίανσης, συζητάει μόνο πάνω σε σοβαρά και πραγματικά δεδομένα και όχι σε φήμες, επομένως ούτε οι "εμπλεκόμενοι", ούτε τα ΜΜΕ να μην χάνουν τζάμπα το χρόνο τους εφόσον δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις
», αναφέρουν οι κύκλοι της πράσινης ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: