Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ο… γρίφος του αμυντικού μέσου!

Δίχως να έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο… αντικαταστάτης του Λιούμπομιρ Φέισα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Ατρόμητου.

Ο… γρίφος του αμυντικού μέσου
Τον… γρίφο του αμυντικού μέσου προσπαθεί να «λύσει» ο Μίτσελ, καθώς η (σχεδόν) σίγουρη μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα στην Μπενφίκα, αλλά και η έλλειψη άλλου καθαρού αμυντικού μέσου στο ρόστερ, δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής κατάφερε να κατασταλάξει κάπου, καθώς ο… αντικαταστάτης του Σέρβου θα είναι είτε ο Μανιάτης, είτε ο Μασάντο, ο οποίος δοκιμάστηκε σε κάποια φιλικά.

Επιπλέον υπάρχει και η πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ο Ανδρέας Σάμαρης στην συγκεκριμένη θέση.

Από εκεί και πέρα το βάρος στην προπόνηση έπεσε κυρίως στην τακτική, στην ανάπτυξη, αλλά και αναχαίτιση του αντιπάλου, καθώς και στα τελειώματα των φάσεων. Ο Καρλ Μεντζανί αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, έκανε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο, η περίπτωσή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το δικό του πρόγραμμα προετοιμασίας συνέχισε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Μπονγκ, συνέχισε την προετοιμασία του με την υπόλοιπη ομάδα και δηλώνει έτοιμος για την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Η επόμενη προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το απόγευμα και θα είναι η τελευταία πριν το παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: