Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ίμπε: «Καλή επιλογή ο Άρης»

Ο Τζον Ίμπε εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις πρώτες του εικόνες από τον Άρη, τον οποίο θεωρεί μια καλή επιλογή για την καριέρα του.

Ίμπε: «Καλή επιλογή ο Άρης»
Ζήτησε χρόνο για να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες, αλλά δεν τον χρειάζεται για να πειστεί πως έπραξε σωστά ερχόμενος στον Άρη. Ο λόγος για τον Τζον Ίμπε, τον Νιγηριανό αριστερό εξτρέμ, ο οποίος μιλώντας στη Nova αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα και φάνηκε σίγουρος για την επιλογή καριέρας που έκανε. Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Άρη; «Αισθάνομαι καλά με τους ανθρώπους που δουλεύω. Η πρώτη μου εικόνα είναι καλή! Χρειάζομαι όμως χρόνο για να δω πως έχουν τα πράγματα και πώς θα εξελιχθούν».

-Πώς πήρες την απόφαση να έρθεις στην Ελλάδα και τον Άρη; « Νομίζω ότι ο Άρης είναι μια καλή επιλογή για μένα. Διάλεξα, λοιπόν, αυτή τη χώρα και αυτή την ομάδα γιατί χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου».

-Πότε θα είσαι 100% έτοιμος να προσφέρεις στον Άρη; « Με το χρόνο θα φτάσω σε αυτό το επίπεδο».

-Το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΛ Καλλονής πώς το περιμένεις ; «Προσδοκώ πως θα κερδίσουμε. Η ομάδα έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες και παρ’ όλο που το πρώτο παιχνίδι ήταν ανεπιτυχές, θεωρώ πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κερδίσουμε».

-Τι έχεις ακούσει για τον κόσμο του Άρη; «Δεν έχω ακούσει πολλά, ξέρω όμως πως είναι αρκετοί και γεμίζουν το γήπεδο και το μόνο που θέλω είναι να τους κάνω χαρούμενους».

-Πριν έρθεις, τι ήξερες για το ελληνικό ποδόσφαιρο; «Δεν ήξερα κάτι».

-Θα σε βλέπουμε αποκλειστικά στην αριστερή πτέρυγα, μπορείς να παίξεις και αλλού; « Δεν είναι δουλειά μου να απαντώ στα media γι’ αυτά τα θέματα. Αυτά είναι θέματα συζήτησης με τον προπονητή».

-Ένα μήνυμα στον κόσμο; «Θέλω να τους πω πως ήρθα για να δουλέψω για την ομάδα και να πάω καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: