Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Το «σεντόνι» φέρνει Πιάτι!

Έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη είναι ο Σαββίδης, εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Σε πρώτο πλάνο ο Πιάτι και στη συνέχεια ο Μπράαφχαϊντ για τους Θεσσαλονικείς.

Το «σεντόνι» φέρνει Πιάτι
Προφορική συμφωνία με την Βαλένθια για την αγορά του Πάμπλο Πιάτι έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ, εφόσον βέβαια καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Εδώ και αρκετό καιρό ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην αναζήτηση ενός σπουδαίο μεσοεπιθετικού, όμως η πιθανή συμμετοχή της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δίνει τη δυνατότητα στον Ιβάν Σαββίδη να ενισχύσει με ένα σπουδαίο παίκτη το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Ο Αργεντινός άσος πωλείται από τις «νυχτερίδες», αφού δεν υπολογίζεται από τον Μίροσλαβ Τζούκιτς και μέχρι σήμερα έχει απαντήσει σε όσες ομάδες έχουν επικοινωνήσει για τον δανεισμό του παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η πρόταση των Θεσσαλονικέων ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ και αυτή τη στιγμή δεν έχουν άλλη ανάλογη προσφορά στα χέρια τους.

Όσον αφορά τον 24χρονο παίκτη, ενδεχομένως να υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του να αγγίξουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, ο Χουμπ Στέφενς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Εντσον Μπράαφχαϊντ, την οποία φέρεται να έχει αναλάβει ο γιός του (Μάικλ). Ο Ολλανδός αριστερός μπακ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ, απασχολεί έντονα τους Θεσσαλονικείς και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο Λίνο θα χρειαστεί να μείνει περίπου έναν μήνα στα «πιτς». Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ ετησίως στον 30χρονο αμυντικό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: