Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

«Μαζί μεγαλώνουμε τον ΠΑΟΚ»

Την στήριξη του κόσμου μέσω αγορών εισιτηρίων διαρκείας ζήτησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, με το σύνθημα «μαζί μεγαλώνουμε τον ΠΑΟΚ». Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, αλλά και ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησαν κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ την Παρασκευή (23/8), ζητώντας τη στήριξη του κόσμου. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως οι πρώτοι χίλιοι που θα προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας θα έχουν δώρο μία μπάλα μπάσκετ με το έμβλημα του ΠΑΟΚ


Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, δήλωσε: "Εμείς φέτος ξεκινάμε με το σύνθημα "μαζί μεγαλώνουμε τον ΠΑΟΚ". Η λέξη μεγαλώνουμε ταιριάζει σε όλα τα χρόνια. Όλοι μπορούν να σκεφτούν τι έγινε στο παρελθόν, αλλά και τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον. Η ομάδα θα παίξει στην Ευρώπη. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι καλές, ενώ και οι παροχές θα είναι καλές. Εδώ και ένα μήνα υπάρχει μια εταιρία που ασχολείται με την καθαριότητα του γηπέδου, έχει γίνει αντικατάσταση των στασμένων καθισμάτων και ο κόσμος θα νιώθει ωραία όταν θα έρχεται. Από τον κόσμο θέλουμε να ζητήσουμε να το προσέχει το γήπεδο, για να το νιώθει σπίτι του. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες προκαταβολικά".

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης δήλωσε: "Το μαζί μεγαλώνουμε τον ΠΑΟΚ είναι ένα σλόγκαν που πρέπει να το κρατήσουμε. Εύχομαι και ελπίζω να υπάρχει κόσμος που να ταυτιστεί με αυτήν την προσπάθεια. Να στηρίξει τη διοίκηση και τους αθλητές, αλλά και να ταυτιστεί με το φίλαθλο πνεύμα. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολοι καιροί, τα οικονομικά είναι δύσκολα, αλλά δε θεωρώ ότι είναι και δύσκολο να φτάσουμε σε ένα σημείο ώστε αυτός ο αθλητικός χώρος να γίνει σημείο αναφοράς για την πόλη και για τον ΠΑΟΚ. Το θέλουμε και εμείς αυτό. Πέρσι υπήρχαν αγώνες που έδωσαν το παρών ακαδημίες και σχολεία. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να παίζουμε μπροστά σε μικρά παιδιά και να ξέρουμε ότι απολαμβάνουν αυτό που βλέπουν. Εμείς στοχεύουμε να κερδίζουμε αγώνες. Ο αθλητισμός είναι υγεία. Ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί στο τέλος και να έχουμε πετύχει καλά πράγματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: