Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Τι Καταλονία… τι «ελαφρά ταξιαρχία»

Στα χνάρια της Μπαρτσελόνα βαδίζει ο Απόλλωνας Σμύρνης, αφού είπε «όχι» στην προοπτική να διαφημίσει εταιρία στις φανέλες του και προχώρησε σε μια ιδιαίτερη κίνηση.

Τι Καταλονία… τι «ελαφρά ταξιαρχία»
Όπως λοιπόν οι «μπλαουγκράνα» διαφήμιζαν για χρόνια την UNICEF χωρίς να εισπράττουν χρήματα, έτσι και ο Απόλλων την επόμενη σεζόν θα κάνει κάτι ανάλογο προβάλλοντας το φιλανθρωπικό σωματείο «Φίλοι του Παιδιού».

Η ανακοίνωση:

«Το λογότυπο του φιλανθρωπικού σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», θα έχουν από εδώ και στο εξής στο στήθος τους, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με το σωματείο να διαφημίζεται στην φανέλα της ομάδας, μια συμφωνία καθαρά ανθρωπιστικού χαρακτήρα καθώς ο Απόλλωνας δεν θα εισπράξει κανένα χρηματικό ποσό.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά σε εταιρία που προσέφερε οικονομικό αντίτιμο προκειμένου να διαφημιστεί στην φανέλα της ομάδας καθώς πρόθεσή της είναι να αναδείξει και το κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να έχει ο αθλητισμός.

Σε μια περίοδο που τα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα πλήττουν όλο και περισσότερο τον θεσμό της οικογένειας και κυρίως τα παιδιά θεωρούμε χρέος μας να προβάλουμε το έργο ενός σωματείου, του οποίου βασικός σκοπός είναι να στηρίξει τον θεσμό της οικογένειας και να συμβάλει οικονομικά αλλά και ψυχολογικά στην ανάπτυξη των παιδιών.

Η κρίση αξιών στην εποχή μας επηρεάζει όλους μας και αφορά όλους μας. Η παθητική στάση είναι δεδομένο ότι συνέβαλε και συνεχίζει να συμβάλει στην γενίκευση της και γι' αυτό η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αποφάσισε να αναλάβει δράση στον συγκεκριμένο τομέα με την προώθηση του έργου του συγκεκριμένου σωματείου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: