Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Με απουσίες στα Γιάννενα!

Τις υπηρεσίες τεσσάρων παικτών του θα στερηθεί ο Αλέκος Βοσνιάδης για την εκτός έδρας αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με απουσίες στα Γιάννενα
Η πρεμιέρα του μετά από 13 χρόνια στην πρώτη κατηγορία συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση και νίκη επί του Άρη με σκορ 2-1.

Για την δεύτερη μέρα του πρωταθλήματος, ο Απόλλων Σμύρνης ταξιδεύει στα Γιάννενα, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ την προσεχή Κυριακή.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν απουσιάζουν από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», καθώς ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες του.

Απόντες από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ θα είναι ο νεοαποκτηθείς, αλλά τιμωρημένος από την περασμένη σεζόν Παπαζαχαρίας, καθώς και οι Κανακούδης, Ζουέλα και Μπάρκογλου, που είναι τραυματίες. Αντίθετα ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή το νέο απόκτημα του συλλόγου, τον Έγκον, ο οποίος ίσως πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Χατζηζήσης, Τσεμπερίδης, Δεληζήσης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Άλβαρες, Μίνγκας, Έγκον, Φαρινόλα, Γκουέλα, Γουμάγιας, Αργυρόπουλος, Τσοκάνης, Καμαρά, Τζόρβας, Βέρτζος, Μπλάζεκ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: