Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Για αυτό δεν πιστεύει τον Σπυρόπουλο ο Στέφενς!!

Ο διεθνής μπακ δεν υπολογίζεται, ακόμα και αν δεν υπάρχει άλλος παίκτης για αριστερά. Τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του και ποια απίστευτη ατάκα ακούστηκε από συμπαίκτη του; Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στον ΠΑΟΚ με την υπόθεση του Νίκου Σπυρόπουλου, καθώς ο διεθνής άσος ακόμα δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χουμπ Στέφενς.
Ο διεθνής άσος μετά από Ξάνθη και Σάλκε, είναι εκτός αποστολής και για τον Παναιτωλικό, παρότι λείπει ο τραυματίας Λίνο. Επισήμως ο «Σπυρό» κάνει ατομικές προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στο ισχύο, ωστόσο ο σκύλος εδώ και μέρες σας έχει γαυγίσει πως ο Ολλανδός προπονητής του «Δικεφάλου» δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοσή του.
Μάλιστα, όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty», τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα πως ο Σπυρόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα με πρόβλημα που είχε και στην Κίεβο και το οποίο αντιμετώπιζε συντηρητικά. Σύμφωνα μάλιστα με τον αστικό μύθο, ο τραυματισμός αυτός ανάγκασε τότε μέχρι και πρωτοκλασάτο συμπαίκτη του να αναρωτηθεί μεγαλόφωνα πως είχε κληθεί στην Εθνική για Αυστρία!
Μέχρι πάντως να επιστρέψει πάλι στο 100% ή να πείσει τον Στέφενς ότι μπορεί να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς θα έχουν φέρει άλλον για την θέση του. Ήδη οι συζητήσεις με τον Ολλανδό Μπράαφχάιντ, που παίζει τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στα αριστερά, είναι σε προχωρημένο επίπεδο.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: