Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Στον Εργοτέλη ο Διαμαντάκος!!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Διαμαντάκου και στην συνέχεια την παραχώρησή του στον Εργοτέλη.

Στον Εργοτέλη ο Διαμαντάκος
Πρώτα επέκταση συμβολαίου και μετά… δανεισμός. Ο Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσης του γνωστοποίησε ότι ο Δημήτρης Διαμαντάκος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο μέχρι το 2016.

Στην συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν ότι ο παίκτης παραχωρείται στον Εργοτέλη με την μορφή δανεισμού.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Διαμαντάκου, μέχρι το 2016, και την παραχώρησή του, με τη μορφή δανεισμού, στον Εργοτέλη».


«Θα κάνω το καλύτερο για τον Εργοτέλη»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Διαμαντάκος παραχωρείται δανεικός στον Εργοτέλη και ο νεαρός επιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης των Κρητικών.

Ο Έλληνας φορ τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για τη νέα του ομάδα, ενώ εμφανίστηκε χαρούμενος, καθώς γνωρίζεται με αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Εθνική.

«Είμαι χαρούμενος γιατί πηγαίνω σε μια ομάδα που ξέρω πολλούς παίκτες κυρίως από την Εθνική και όλοι μου έχουν πει τα καλύτερα λόγια. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για τον Εργοτέλη, ώστε να καταφέρει να επιτύχει τους στόχους του και παράλληλα να πάρω και εγώ παιχνίδια στα πόδια μου και να γίνομαι ολοένα και καλύτερος», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Διαμαντάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: