Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Κλείνει κι έρχεται ο Πράνιτς!

Τη διαβεβαίωση πως θα πείσει τη Σπόρτινγκ και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα έδωσε ο Ντάνιελ Πράνιτς στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Για το 2/2 σήμερα με Πανιώνιο.

Κλείνει κι έρχεται ο Πράνιτς!
Κάτι λιγότερο από δέκα μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και το σίριαλ του Ντάνιελ Πράνιτς φτάνει στο τέλος του. Όλα δείχνουν πως θα υπάρχει happy end, καθώς ο Κροάτης αριστερός μέσος ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως είναι σίγουρος ότι θα τα βρει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα με τη Σπόρτινγκ και θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Τα δεδομένα δεν έχουν διαφοροποιηθεί. Ο 32χρονος άσος έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια έναντι 700.000 το χρόνο, δεν υπολογίζεται και ασφαλώς δεν συμφέρει τη Σπόρτινγκ να τον πληρώνει για να… κάθεται. Οι «πράσινοι» δεν μπορούν να δώσουν πάνω από 250.000 ευρώ το χρόνο στον παίκτη, που θέλει να καλύψει τη… χασούρα με την αποζημίωση που θα πάρει από τους Πορτογάλους. Πιο εφικτό σενάριο είναι να αποκτηθεί τελικά ο Πράνιτς με τη μορφή δανεισμού.

Σε ό,τι αφορά τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, συνεχίζονται οι ανταλλαγές εγγράφων με τη Ντόλφινς όπου ανήκει ο παίκτης. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής παίρνει παράταση για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Με τους δύο για το «2»

Με τους Σίλντενφελντ και Ζέκα να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους σε προσαγωγούς και μάτι αντίστοιχα μπαίνοντας στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου, ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να διπλασιάσει τις νίκες του απόψε απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (21:30, Novasports 2). Με την επιστροφή του Πορτογάλου ο Αμπεΐντ πιθανότατα θα είναι αυτός που θα μείνει στον πάγκο, ενώ ο Μπεργκ λογικά θα περάσει κάποια στιγμή σαν αλλαγή, αφού δεν είναι ακόμη σε θέση να βγάλει 90λεπτο.

Η πιθανότερη σύνθεση είναι: Καπίνο, Μαρινάκης, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Μπαϊράμι, Ντίνας, Καρέλης. Στην αποστολή είναι επίσης οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Μουζακίτης, Ταμπάκης και Ρισβάνης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: