Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

«Εναλλακτική ο Χολέμπας για Μπεσίκτας»

Πρώτη επιλογή για την Μπεσίκτας αποτελεί ο Αλεξάντερ Μπούτνερ για τη θέση του αριστερού μπακ, με τον Χοσέ Χολέμπας να αποτελεί εναλλακτική λύση, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

«Εναλλακτική ο Χολέμπας για Μπεσίκτας»
Νέα τροπή δίνει σήμερα ο τουρκικός Τύπος στην υπόθεση του Χοσέ Χολέμπας. Ενώ χθες οι «γείτονες» έκαναν λόγο για νέα πρόταση της Μπεσίκτας για τον ομογενή άσο του Ολυμπιακού, σήμερα αναφέρεται σε πολλά δημοσιεύματα πως πλέον έχει περάσει σε ρόλο… εναλλακτικής λύσης.

Συγκεκριμένα, τα τουρκικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τη Μαν. Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Αλεξάντερ Μπούτνερ με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Ο Ολλανδός αριστερός μπακ εμφανίζεται έτοιμος να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως ακόμη δεν έχουν λάβει απάντηση από τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Αν δεν προχωρήσει του Μπούτνερ, εναλλακτική και πιο… ακριβή λύση είναι αυτή του Χοσέ Χολέμπας. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστούν 2,2 εκατ. ευρώ για την αγορά του από τον Ολυμπιακό, ενώ στον παίκτη προσφέρεται συμβόλαιο 800.000 ευρώ και 10.000 ευρώ ανά συμμετοχή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: