Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Παντζιαράς στο Metropolis: «Θα μας βοηθήσει και θα βοηθηθεί ο Πέλκας»

Στην μεταγραφή του Δημήτρη Πέλκα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς αναφέρθηκε ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων», Ανδρέας Παντζιαράς με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Είναι μια πολύ σημαντική μεταγραφή. Ο Δημήτρης θα μας βοηθήσει και θα τον βοηθήσουμε και εμείς μέσα από τις συμμετοχές για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Εδώ και 1,5 μήνα κάναμε μια συζήτηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να αποκτηθεί δανεικός είτε ο Πέλκας είτε ο Πόποβιτς. Ο Πέλκας ήθελε για να διεκδικήσει θέση στον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν, ωστόσο, από τη στιγμή που αυτό δεν συνέβη συζήτησε με την ομάδα του και τελικώς ήρθε στον Απόλλωνα».

Για τα οφέλη που ευελπιστεί να αποκομίσει η ομάδα του από τον δανεισμό του Πέλκα, ο τεχνικός του Απόλλωνα επισήμανε:
«Έχει μεγάλη ενέργεια, άριστη τεχνική κατάρτιση, και αν βελτιωθεί στο αμυντικό κομμάτι, μέσα από τη δουλειά θα μας βοηθήσει. Φυσικά θα βοηθηθεί κι από εμάς γιατί θα νιώσει πως είναι μια ομάδα να στηρίζεται πάνω του. Σε ένα δανεισμό πρέπει να υπάρχουν οφέλη και για τις τρεις πλευρές».

Στην ερώτηση για το αν τελείωσαν οι μεταγραφές του Απόλλωνα με τον δανεισμό του Πέλκα, ο Ανδρέας Παντζιαράς απάντησε: «Αν προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση η οποία να είναι και μέσα στις οικονομικές μας δυνατότητες ίσως γίνει κάτι. Μέχρι στιγμής πάντως είμαστε σε καλό επίπεδο. Φυσικά, κανένας προπονητής δεν είναι ικανοποιημένος. Πάντα ζητάει και έτσι πρέπει να γίνεται. Το θέμα είναι και τί μπορεί να προσφέρει η διοίκηση και με βάση τα δεδομένα μας είμαστε πολύ καλά».

Για τους στόχους της ομάδας: «Δουλεύουμε με ταπεινότητα, χαμηλούς τόνους και στόχος μας είναι να προοδεύουμε βήμα βήμα και φυσικά να πάμε ψηλά. Μέσα από τη σκληρή δουλειά την ομαδικότητα και το καλό κλίμα πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν ομάδες που δαπάνησαν πολλά χρήματα στις μεταγραφές όπως ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Κέρκυρα και ο Αιγινιακός, ωστόσο στο γήπεδο παίζουν μπάλα οι αξίες και όχι τα μπάτζετ». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: