Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Κίτσιου: «Αφοσιωμένοι στον Παναιτωλικό»

Το ματς με την Σάλκε πρέπει να περιμένει για τον ΠΑΟΚ αφού προηγείται αυτό με τον Παναιτωλικό, όπως επισήμανε ο Στέλιος Κίτσιου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Κίτσιου: «Αφοσιωμένοι στον Παναιτωλικό»
Μετά την ισοπαλία στην «Φέλτινς Αρένα» απέναντι στην Σάλκε, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις και αντιμετωπίζει για την 2η αγωνιστική τον Παναιτωλικό.

Σε συνέντευξή του στη NOVA ο Στέλιος Κίτσιου, στάθηκε στην ανάγκη να παραμείνουν όλοι συγκεντρωμένοι στο ματς αυτό και να μην σκέφτονται τη ρεβάνς με τους Γερμανούς.

«Ήταν μια κουραστική ημέρα η χτεσινή γενικώς. Κόντρα στη Σάλκε κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Έχουμε άλλο ένα σημαντικό αγώνα αύριο και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε το δεύτερο παιχνίδι με τη Σάλκε. Δεν πρέπει να μείνουμε ούτε στο σκορ, ούτε στην εμφάνιση, ούτε στο πρώτο ή το δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να κάνουμε δυο καλά παιχνίδια αύριο και την Τρίτη».

- Μια ιδιαίτερη σεζόν για σένα, παρότι πλέον αγωνίζεσαι σε διαφορετική θέση από αυτήν που σε είχαν όλοι συνηθίσει έχεις εξ αρχής κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή σου. Πως θα χαρακτήριζες όλη αυτήν την εξέλιξη για σένα;
«Εντάξει . ξεκίνησε πολύ καλά για μένα. Εμένα η δουλειά μου είναι να βοηθάω οπουδήποτε μου ζητηθεί την ομάδα, δεν έχω πρόβλημα. Από τη στιγμή που μ' εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου εγώ οφείλω να κάνω ότι μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα μου είτε είμαι στο κέντρο είτε είμαι στην άμυνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα».

- Δυσκολεύτηκες σ' αυτήν τη νέα σου προσπάθεια, είχες ανθρώπους που σε βοήθησαν στα νέα σου καθήκοντα;
«Ε, σίγουρα αν δεν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να σου πουν κάποια πράγματα να μάθεις - είναι μια καινούρια θέση για μένα άλλωστε - δε θα μπορούσα να είχα φτάσει ως εδώ και με πολλή δουλειά ακόμη πιστεύω θα πάνε ακόμη καλύτερα τα πράγματα».

- Εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, σας απασχολούν σκέψεις για τον αγώνα της Τρίτης;
«Ναι, υπάρχει το παιχνίδι της Τρίτης. Αλλά αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα πιστεύω ότι τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να τα κερδίζουμε και να μη χάνουμε βαθμούς».

- Ποια στοιχεία χρειάζεστε για να τα καταφέρετε;
«Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι, να μη σκεφτούμε καθόλου το παιχνίδι της Τρίτης και να είμαστε αφοσιωμένοι σ' αυτό το παιχνίδι, να μη χάσουμε καθόλου τον έλεγχο».

- Είχες ζήσει και την περυσινή ομάδα, που εντοπίζεις τις σημαντικότερες διαφορές με τη φετινή;
«Σίγουρα υπάρχουν πολλές διαφορές σε σχέση με την περυσινή ομάδα, πολλοί παίκτες έχουν έρθει, με περισσότερη ποιότητα, πιο πολλοί παίκτες μπροστά, με το παιχνίδι μπροστά να γίνεται πολύ πιο γρήγορο και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα έρθουν και θα φανούν κι άλλες διαφορές με τους καινούριους παίκτες», ολοκλήρωσε ο νεαρός, δεξιός οπισθοφύλακας του «Δικεφάλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: