Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Κωστούλας : «Ο ΠΑΟΚ , ο Ολυμπιακός και οι άλλοι»


kwstoulasΟ πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας μίλησε στον Arena 89,4 με αφορμή την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην σημαντική συνεργασία του Παναιτωλικού με την Μπενφίκα:
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την συνεργασία με την Μπενφίκα:«Συζητήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Έχουν μάθει για την δικιά μας ομάδα και την προσπάθεια που κάνουμε στις υποδομές. Είναι σημαντικό γιατί είναι άνθρωποι που  ξέρουν πέντε πράγματα παραπάνω και θα βοηθήσουν. Με την δική τους συμβολή κάναμε και την τελευταία μας μεταγραφή» και πρόσθεσε:
«Η αφορμή ήταν ότι ζητήσαμε κάποιους δανεικούς και στην όλη διαδικασία αποφασίσαμε να έχουμε μία κατευθείαν επαφή. Πληροφορήθηκαν για εμάς και προέκυψε η συνεργασία.Κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο θα έρθει και ο πρόεδρος της Μπενφίκα στο Αγρίνιο, και γι’ αυτό θέλουμε να ετοιμάσουμε και ένα μεγάλο φιλικό»
Αν σκέφτεται ακόμη το ενδεχόμενο του νέου γηπέδου:«Η απογοήτευση δεν έχει αλλάξει γενικότερα. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν αλλάζει. Δεν υπάρχει η σκέψη για νέο γήπεδο. Και σε ένα σύντομο γκάλοπ που κάναμε κανένας οπαδός του Παναιτωλικού δεν θέλει να φύγουμε. Στα τέλη της δεκαετίας του 90’ είχε πάει σε άλλη έδρα η ομάδα και πέσανε στο 1/3 οι θεατές. Οπότε την επόμενη χρονιά αναγκάστηκαν να επιστρέψουν ξανά»
Για το νέο πρωτάθλημα:«Θα δούμε μάλλον το ίδιο έργο. Άλλαξε ένας από τους πρωταγωνιστές. Αντί για τον Παναθηναϊκό είναι ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και κάτω επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι. Ομάδες όπως η Τρίπολη και ο Ατρόμητος θα προσπαθήσουν να παίξουν τον ρόλο του τρίτου»
Για τον κόσμο:«Τους φιλάθλους μας τους χρειαζόμαστε ειδικά σε αγώνες όπως με τον ΠΑΟΚ. Αν είχαμε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών με ομάδα του επιπέδου μας θα μας ενοχλούσε λιγότερο. Επειδή τώρα είναι ΠΑΟΚ θέλαμε να δείξουμε μία καλή εικόνα και για οικονομικούς λόγους»
Και κατέληξε:«Είναι ένας αντίπαλος τον οποίο στην πραγματικότητα τον υπολογίζουμε. Ξέρουμε ότι έχει καλό ροστερ αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε» ενώ στην ερώτηση αν έχει οποιαδήποτε σχέση με τον Σαββίδη:
«Δεν έχω καμία επαφή. Αν  όλα αυτά που γράφονται στις εφημερίδες είναι αλήθεια, τότε όντως έχει ανεβάσει το επίπεδο τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και γενικότερα στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα περιμένουμε να έχουμε επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ και θα ξέρουμε αν έρθει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή και ο Ιβάν Σαββίδης»


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: