Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Το… έχει με τους Κρητικούς!!

Μετά τον Πλατανιά, τον οποίο ισοφάρισε με δέκα παίκτες, η Βέροια αυτή τη φορά νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ στην έδρα της και έδειξε ότι το… έχει με τους Κρητικούς.

Το… έχει με τους Κρητικούς
Κάτι την πιάνει καθώς φαίνεται την Βέροια με τους Κρητικούς.

Η «βασίλισσα του Βορρά» μετά την ισοπαλία με δέκα παίκτες στην πρεμιέρα με τον Πλατανιά, αυτή τη φορά νίκησε 2-0 στην έδρα της τον ΟΦΗ και γίνεται ο κακός… δαίμονας του νησιού.

Η ομάδα της Ημαθίας, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με… ήρωα τον Μοχάμεντ, που πέτυχε ένα υπέροχο γκολ (67’) και… σέρβιρε το δεύτερο στον Μρντάκοβιτς (82’), πανηγύρισε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στον αντίποδα ο ΟΦΗ τα βάζει με την τύχη του, καθώς έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές (!), ωστόσο, μετά το 15ο λεπτό δεν κατάφερε να επιβληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα.

Το ματς


Με φρενήρη ρυθμό ξεκίνησε η αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο πρώτο τέταρτο συνέβησαν τα… πάντα, καθώς αρχικά η Βέροια κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Μπαργκάν από τον Σβασίγια, αλλά ο Δασκαλάκης είπε «όχι» στον Μρντάκοβιτς που εκτέλεσε την «εσχάτη των ποινών». Ο ΟΦΗ αντέδρασε και είχε δοκάρι σε σουτ του Μιλιάζες, την στιγμή που οι Κρητικοί έδειχναν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Ωστόσο, τα άσχημα νέα για τον Δερμιτζάκη, ήρθαν με τον τραυματισμό του Κουτσιανικούλη και την αναγκαστική αλλαγή του, με τον Νιμανί να παίρνει την θέση του.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο ΟΦΗ έχασε την συνοχή του, με αποτέλεσμα η Βέροια να ελέγξει το παιχνίδι και να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 26’ η «βασίλισσα του Βορρά» διαμαρτυρήθηκε σωστά για πέναλτι σε χέρι του Σβασίγια μετά από σουτ του Καλτσά, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκε στην Βέροια, αλλά ο Μοχάμεντ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Η Βέροια ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο και από τα πρώτα λεπτά πίεζε τον ΟΦΗ, ο οποίος προέβη σε μία ακόμα αναγκαστική αλλαγή με τον Ζόρο στη θέση του Τριποτσέρη. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν για το γκολ, με τον Μρντάκοβιτς να σπαταλά τετ α τετ και τον Δασκαλάκη να αναδεικνύεται σε… ήρωα. Ωστόσο, αυτός που είχε την… λύση για την «βασίλισσα του Βορρά» ήταν ο Μοχάμεντ, που στο 67’ με ένα εκπληκτικό γκολ έκανε το 1-0.

Η ατυχία δεν έλεγε να εγκαταλείψει τους Κρητικούς, με τον Ζόρο να γίνεται και αυτός αναγκαστική αλλαγή και την θέση του να παίρνει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Η Βέροια συνέχισε να έχει τον έλεγχο και κατάφερε να φτάσει στο 82’ σε ένα δεύτερο γκολ, με τον Μρντάκοβιτς να σκοράρει μετά από εξαιρετική σέντρα του Μοχάμεντ. Το 2-0 ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με την «βασίλισσα του Βορρά» να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Βέροια (Γκόραν Στεβλανοβιτς): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Τραπ, Καλτσάς(90+1' Μάνος), Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς (90+2' Παυλίδης), Οστόιτς, Μπαργκάν (64’ Ρίος)

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Σενετμέντες, Πλαβούκος, Βεργώνης

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζβασίγια, Τριποτσέρης (46’ Ζόρο(71’ Γκαλέτι), Κάλαϊζιτς, Μακρής, Κουτσιανικούλης (12’ Νιμανί), Ζε Εντουάρντο, Όγιος, Περογαμβράκης

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Βερόν, Φραγκουλάκης, Στάθης Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: