Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

«Σταθήκαμε καλά κόντρα στην ΑΕΚ»

9622_mainΟ Προπονητής της Καλαμαριάς Ανδρέας Παντζιαράς, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για το φιλικό με την ΑΕΚ και τα συμπεράσματα που βγήκανε, για της μεταγραφές και την απόκτηση του Πέλκα από τον ΠΑΟΚ.
Για τα συμπεράσματα από το φιλικό με την ΑΕΚ: «Σίγουρα η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα», είπε αρχικά με χιουμοριστικό χαρακτήρα ενώ συνέχισε, «παραμένει μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, η οποία για τον Α και το Β λόγο βρέθηκε εδώ που βρέθηκε, όσο για την δική μου ομάδα νομίζω ότι σταθήκαμε πολύ καλά για 60 λεπτά, από εκεί και πέρα μας βγήκε και η κούραση από το ταξίδι και έπεσε αισθητά η απόδοση μας».
Για τον Βλάχο: «Ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και τον βγάλαμε, δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να ρισκάρω σε ένα φιλικό παιχνίδι, ο ποδοσφαιριστής είναι μια χαρά».
Για το  τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα και για τα φιλικά παιχνίδια:
«Δουλεύουμε σκληρά και με ταπεινότητα, γίνεται καλή δουλεία. Έχει κανονιστεί ένα φιλικό με τον Ηρακλή την άλλη Τετάρτη αλλά δεν έχει οριστεί ακόμα το γήπεδο στο οποίο θα γίνει.
Μετά θα συμμετέχουμε σε ένα τουρνουά στην Κοζάνη, από εκεί και πέρα σκεφτόμαστε για δυο ακόμα φιλικά».
Για τις μεταγραφές: «Σήμερα αποκτήσαμε και τον Πέλκα, θα μας βοηθήσει και θα βοηθηθεί, είναι ένας χαρισματικός παίκτης και αν είναι αυτός που πρέπει θα διεκδικήσει επάξια μια θέση στην ενδεκάδα. Αυτόν και τον Πόποβιτς είχαμε ως πρώτες επιλογές». Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: