Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ζιντάν: «Κανείς δεν αξίζει 100 εκατ. ευρώ»

Την αντίθεσή του με τα ποσά που κυκλοφορούν στο μεταγραφικό παζάρι εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν σε συνέντευξή του στο γαλλικό «Canal +», όταν ρωτήθηκε για τη μετακίνηση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ζιντάν: «Κανείς δεν αξίζει 100 εκατ. ευρώ»
Είναι βοηθός του Κάρλο Αντσελότι και, από την περασμένη εβδομάδα, συνεργάζεται με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Γκάρεθ Μπέιλ. Ο ρόλος αυτός, όμως, δεν εμποδίζει τον Ζινεντίν Ζιντάν να έχει άποψη και να είναι ειλικρινής όταν αναφέρεται στα χρήματα που δαπάνησε η ομάδα του για την απόκτηση του Ουαλού.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο του γαλλικού «Canal +» για το αν ο Μπέιλ αξίζει 100 εκατ. ευρώ, ο Ζιντάν απάντησε: «Κανείς ποδοσφαιριστής δεν αξίζει ένα τέτοιο ποσό. Είναι ανήκουστο να ξοδεύονται τέτοια ποσά. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και οι νόμοι του. Πάντα υπήρχε μια υπερβολή, αν και τώρα έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο», είπε ο Ζιντάν, χωρίς περιστροφές.

Στην παρατήρηση πως, ένας άνθρωπος που κόστισε 75 εκατ. ευρώ δέκα χρόνια πριν, ίσως θα έπρεπε να έχει άλλη άποψη για τα ποσά που διακινούνται στις μεταγραφές, ο Ζιντάν φάνηκε να ενοχλείται. «Πριν από περίπου δέκα χρόνια, η Ρεάλ έδωσε 75 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους για να με κάνει δικό της. Ψάξτε τις δηλώσεις που έκανα τότε και θα δείτε πως έλεγα ακριβώς τα ίδια. Τόνιζα πως αυτά τα χρήματα ήταν υπερβολικά για έναν παίκτη. Ούτε τότε άξιζα αυτά τα λεφτά, ούτε τώρα τα αξίζει ο Μπέιλ. Εξακολουθώ να πιστεύω πως τα ποσά που διακινούνται είναι εκτός πραγματικότητας, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αυτός είναι ένας από τους νόμους του ποδοσφαίρου», ήταν η παρατήρηση του Ζινεντίν Ζιντάν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: